در این مقاله، ما به شما آموزش میدهیم که چگونه در خانه خیارشور درست کنید و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید!
مواد لازم برای تهیه خیارشور:
- سیر به میزان لازم
- سبزیهای معطر به میزان لازم
- خیار به میزان لازم
- آب جوش به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- فلفل به دلخواه
طرز تهیه خیارشور:
خیارها را به صورت ایستاده در شیشه بچینید. تعدادی حبه سیر و چند شاخه سبزی در بین آنها قرار دهید. در حدود ۲ تا ۳ سانتیمتر سرکه در شیشه بریزید.
نمک را در آب جوش خنک شده حل کنید (تقریباً برای هر لیوان آب، نصف قاشق غذاخوری نمک) و شیشه را از آب پر کنید. در شیشه را محکم ببندید و در دمای اتاق و محلی تاریک قرار دهید.
تقریباً بین ۲۰ تا ۳۰ روز زمان میبرد تا خیار شور آماده شود. وقتی خیارها تغییر رنگ دادند، خیار شور آماده است. بعد از رسیدن خیار شور، آن را در یخچال نگه دارید.
نکاتی در مورد تهیه خیار شور:
خیارها را تمیز بشویید و کنار بگذارید تا کاملاً خشک شوند. سیرها را پوست بگیرید. از سبزیهای معطر مانند ترخون و مرزه استفاده کنید. آنها را تمیز بشویید و بگذارید تا کاملاً خشک شوند. میتوانید از سبزیجات خشک هم استفاده کنید. آب جوش را کنار بگذارید تا خنک شود.
در صورت تمایل برای تند شدن خیارشورها، میتوانید از تعدادی فلفل هم استفاده کنید. مواد اولیه میزان دقیقی ندارند، چون با توجه به ذائقهتان و سایز شیشههایی که استفاده میکنید، تغییر میکنند. شیشهها را تمیز بشویید و کنار بگذارید تا کاملاً خشک شوند.
وقتی خیارها تغییر رنگ دادند، خیار شور آماده است، که بین ۲۰ تا ۳۰ روز طول میکشد.
ارسال دیدگاه