طرز تهیه چوب شور پنیری با مغز گوشت

دوشنبه 26 مهر 1400 آشپزی

طرز تهیه چوب شور پنیری با مغز گوشت

در این مطلب طرز تهیه غذایی با چوب شور را به شما آموزش داده ایم. چوب شور پنیری با مغز گوشت را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

 

  • کره به میزان لازم
  • آبلیمو به میزان لازم
  • پنیر پارمزان (پودر شده) 1پیمانه
  • زعفران (آب نکرده) 1قاشق مرباخوری
  • پودر پیاز 1قاشق مرباخوری
  • پنیر چدار 1فنجان
  • چوب شور به میزان لازم
  • گوشت (گوشت قرمز یا گوشت مرغ) نیم کیلو
  • پودر سیر 1قاشق مرباخوری
  • پودر موسیر 1قاشق مرباخوری
  • فلفل قرمز 1قاشق چایخوری
  • دارچین 1قاشق چایخوری
  • آب پیاز 1فنجان

طرز تهیه:

ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید. مقداری فیله گوشت یا مرغ را تهیه کرده و با بیفتک یا گوشتکوب به خوبی آنها را بکوبید تا کاملا پهن و نازک شوند.مقداری آبلیمو را با آب پیاز مخلوط کرده و همه ادویه ها را داخل آن بریزید.زعفران آب کرده را نیز به آب پیاز اضافه کنید.

گوشت یا مرغ را داخل محلول قرار داده و 2تا6ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.

فیله هار ا خارج کرده و روی تخته قرار دهید و کمی صبر کنید تا آب آنها جدا شود.

مقداری چوب شور را دسته کرده و هر تکه فیله را کاملا به دور آن ببندید.رول ها را داخل سینی فر قرار داده و روی هر یک مقداری کره بریزید و داخل فر قرار داده و 30دقیقه تا 50دقیقه اجازه دهید کاملا فیله ها برشته شوند.

وقتی فیله ها کاملا مغز پخت شد آنها را از فر خارج کرده و داغ داغ داخل پودر پنیر پارمزان قرار داده و خوب غلط دهید.

پنیر چدار را داخل مایکروویو آب کرده و هر رول را داخل آن زده و برای سرو آماده کنید.

نکات:

در صورت تمایل به جای پودر پنیر پارمزان از پودر پنیر پیتزا استفاده کنید.بهتر است از چوب شور ضخیم و کنجدی استفاده کنید.

بهتر است این غذا را با گوشت قلوه گاه گوسفندی تهیه کنید تا خوشمزه تر شود.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی خامه‌ای

طرز تهیه شیرینی های نوروزی (2)

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا