انجیر خواص فراوانی دارد و می توان با آن خوراکی های خوشمزه ای درست کرد. در این مطلب طرز تهیه مافین انجیر را برایتان آموزش داده ایم.
مواد لازم:
- ۲ پیمانه آرد
- ۵۰ گرم کره نرم شده
- ۱ پیمانه شکر
- 2 /1 پیمانه شیر
- ۲ عدد تخممرغ
- ۱ ق م بیکینگپودر
- 4 /1 ق چ وانیل
- 2 /1 و1 پیمانه انجیر له شده
- به میزان لازم بادام پرک شده
طرز تهیه :
در یک کاسه مناسب کره نرم شده و شکر را باهمزن برقی بزنید تا یکدست شوند. تخممرغها و وانیل را هم اضافه کرده، به هم زدن ادامه دهید تا کاملاً باهم مخلوط شوند. حالا باید شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. بعد از آنکه مواد خوب باهم مخلوط شدند، انجیرهای لهشده را اضافه کرده و هم بزنید. آرد و بیکینگپودر را باهم مخلوط کرده و الک کنید، سپس بهآرامی به مایه مافین بیفزایید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا داغ شود. داخل قالبهای مافین کپسول لایه نچسب قرار دهید، سپس 4/3 کپسولها را از مواد پر کنید و روی آنها مقداری بادام پرک شده هم قرار دهید. حالا سینی مافین را روی طبقه وسط فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا آماده شوند.
ارسال دیدگاه