اگر به دنبال یک وعده غذایی سریع و خوشمزه هستید، ساندویچ یکی از بهترین انتخابهاست. در این مطلب، شما با طرز تهیه چهار نوع ساندویچ خوشمزه آشنا خواهید شد!
پنینی پنیر و سبزیجات
میزان سرو: 2 عدد
مواد لازم چهار نوع ساندویچ:
- برگ اسفناج (تازه): 2 پیمانه
- پیاز قرمز (حلقه حلقه شده): 4 حلقه
- فلفل دلمه ای سبز (حلقه حلقه شده): 4 حلقه
- فلفل دلمه ای قرمز (حلقه حلقه شده): 4 حلقه
- گوجه فرنگی (اسلایس شده): 4 برش
- قارچ (خرد شده): 4 عدد
- سیر درشت (ریز خرد شده): یک عدد
- روغن نارگیل: یک ق س
- برگ ریحان (خردشده): یک چهارم پیمانه
- پنیر چدار (رنده شده): 120 گرم
- پنیر گودا (رنده شده): 120 گرم
- نان تست: 4 عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
- یک دوم قاشق سوپ خوری روغن نارگیل را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم گرم کنید. سیر ریز خردشده را در آن تفت دهید تا کمی برشته شود. فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز، پیاز پیاز و قارچ را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند. برگ اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند نمک و فلفل سیاه بیفزایید.
- بقیه روغن نارگیل را روی نان های تست بمالید. نیمی از پنیر چدار و پنیر گودای رنده شده را روی نان ها پخش کنید. برش های گوجه فرنگی، برگ ریحان و نیمی از مخلوط قارچ را اضافه کنید. نمک و فلفل بزنید و بقیه پنیرها را روی مواد بپاشید.
- نان های تست باقیمانده را روی آنها قرار دهید. ساندویچ را در تابه گرم شده (بدون روغن) یا ساندویچ ساز قرار دهید تا پنیر ذوب شده و نان ها طلایی و برشته شوند.
با ادامه دستورالعمل، شما همچنین میتوانید از ساندویچ های دیگر مانند پنینی مارگاریتا، تورتیای ماهی سوخاری و کرپ مرغ و سبزیجات نیز لذت ببرید. مواد لازم و طرز تهیه هر یک از آنها به همین زیبایی است.
ارسال دیدگاه