چلو دیزی یک غذای فوق العاده و محبوب در کاشان است. این غذا با گوشت خرد شده یا تکههای گوشت مانند سردست یا ران و همچنین لوبیا چشم بلبلی تهیه میشود. برای تهیه چلو دیزی، برنج را به گوشت پخته شده اضافه میکنند و سپس دم میکنند. ما در اینجا با طرز تهیه چلو دیزی کاشانی در خدمت شما هستیم. برای مشاهده طرز تهیه پلو دامغانی را نیز بررسی کنید.
مواد لازم برای تهیه چلو دیزی کاشانی
- گوشت سر دست و ران: ۵۰۰ گرم
- برنج ایرانی: ۴ پیمانه
- لوبیا چشم بلبلی: ۲ پیمانه
- پیاز: ۲ عدد
- زردچوبه: ۳ قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه چلو دیزی با گوشت و لوبیا چشم بلبلی
- برای تهیه چلو دیزی کاشانی ابتدا گوشت را درشت خرد کنید و خوب بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافه آن برود.
- برنج پاک شده را با آب بشویید و برای 2 تا 3 ساعت خیس کنید.
- لوبیا چشم بلبلی پاک شده را بشویید و به مدت 2 تا 3 ساعت خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود.
- یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و پیازهای نگینی ریز خرد شده را به همراه کمی روغن در آن تفت دهید تا طلایی شود. سپس زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. بعد، گوشت آماده شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و خوب سرخ شود. سپس آب جوش را اضافه کنید و اجازه دهید گوشت نیم پز شود. حالا لوبیا چشم بلبلی را اضافه کرده و اجازه دهید خوب بپزد.
- وقتی گوشت و لوبیا خوب پخت کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
- برنج خیس خورده را به مخلوط پخته شده گوشت و لوبیا اضافه کنید. سپس حرارت را زیاد کرده و بگذارید آب برنج کشیده شود. (اگر آب برنج کم بود مقداری آب جوش اضافه کنید) و بعد برنج را کته دم دهید. مراقب باشید شفته نشود و در آخر پخت کمی روغن و زعفران دم شده روی برنج بریزید.
- میتوانید برنج را با آب جوش یا آب گوشت بپزید و آبکش کنید. سپس مخلوط گوشت و لوبیای پخته شده را که آب آن کشیده شده است لابهلای برنج بریزید و دم دهید.
- چلو دیزی را با دوغ و ماست سرو کنید.
ارسال دیدگاه