با ما با طرز تهیه پتاژ ذرت و کدو در این مقاله همراه باشید. پتاژ یک نوع سوپ غلیظ و مغذی است که در انواع مختلفی تهیه میشود. این نوع سوپ به سه دسته اصلی تقسیم میشود:
- پتاژهایی که کمی رقیق هستند و به آنها کنسومه میگویند.
- پتاژهایی که به وسیله سبزی صاف کرده، کرم و یا آرد غلیظ میشوند.
- پتاژهایی که غلظت آنها با پوره حبوبات یا سبزی های خرد شده تامین میشود.
مواد مورد نیاز:
- سینه مرغ (چرخ کرده): 250 گرم
- نخود (پخته و آبکش شده): 1.5 پیمانه
- پیاز سفید (خرد شده): 1 عدد
- اسفناج (خرد شده): 2 پیمانه
- سیر (خرد شده): 2 حبه
- سیب زمینی (پوست کنده و خرد شده): 2 عدد
- کدو (خرد شده): 4 عدد
- زنجبیل تازه (پوست کنده و رنده شده): 1 قطعه (1 سانتی متری)
- عصاره گوشت: 4 پیمانه
- پیاز قرمز (حلقه ای شده): 1 عدد
- نمک دریا: 1 ق چ
- فلفل سیاه و سفید: به میزان لازم
- روغن زیتون: 2 ق س
- پودر سوخاری: یک دوم پیمانه
روش پخت پتاژ ذرت و کدو :
1. روغن زیتون را داخل قابلمه ای بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. بعد پیاز سفید را به آن افزوده و تفت دهید تا سبک شود (حدود 5 دقیقه). سیر و زنجبیل را به آن افزوده و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
2. سیب زمینی و کدو سبز را به مواد افزوده و به مدت 3 دقیقه تفت دهید.
3. اسفناج را نیز به مواد افزوده و تفت دهید تا رنگ آن عوض شود.
4. نخود و عصاره گوشت (یا سبزیجات) را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سیب زمینی بپزد.
5. نمک، فلفل سیاه و سفید را به مواد افزوده و هم بزنید. سپس آن را با دستگاه غذاساز پوره کنید و مجدد به مدت 10 دقیقه روی حرارت بگذارید تا آب آن تبخیر شده و غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
6. سینه مرغ را با مقداری نمک، فلفل و پودر سوخاری مخلوط کرده و ورز دهید. سپس از آن گلوله هایی به اندازه یک فندق درست کنید و داخل تابه ای به همراه مقداری روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
7. پیاز قرمز را نیز در سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، بگذارید. سپس در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 5 دقیقه بپزید. بعد گریل را روشن کرده و بگذارید تا طلایی رنگ شود.
8. داخل ظرفی پتاژ را ریخته و روی آن را با گلوله های مرغ و پیاز طلایی شده، تزیین و سرو کنید.
ارسال دیدگاه