آموزش طرز تهیه شیرینی خوشمزه برای سفره عیدتان 🌸

یکشنبه 4 خرداد 1404 آشپزی
قند

در این مطلب طرز تهیه شیرینی هایی خوشمزه برای سفره عیدتان را آموزش داده ایم. حالا که کمی به نوروز باقی مانده، تا وقت از دست نرفته، از این شیرینی ها درست کنید.

کوکی پسته و شکلات

مواد مورد نیاز شیرینی :

  • آرد (الک شده): 1.5 پیمانه
  • کره (نرم شده): یک دوم پیمانه (113 گرم)
  • شکر قهوه ای: یک دوم پیمانه
  • شکر سفید: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • شکلات چیپسی سفید: 1 پیمانه
  • پسته پوست کنده (خردشده): یک دوم پیمانه
  • کشمش: 1 پیمانه
  • وانیل: 1 ق چ
  • جوش شیرین: یک نصف ق چ
  • نمک: یک چهارم ق چ
شیرینی کوکی پسته و شکلات

روش پخت:

  1. کره (نرم شده)، شکر سفید و شکر قهوه ای را داخل کاسه ای ریخته و حدود 5 دقیقه با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا کره و شکر به خورد هم رفته و کرکی شود. بعد تخم مرغ و وانیل را به آن افزوده و به هم زدن ادامه دهید.
  2. در کاسه دیگری، جوش شیرین و آرد را با هم مخلوط کرده و الک کنید. سپس به مخلوط کره افزوده و با لیسک هم بزنید تا مخلوط شود.
  3. شکلات چیپسی، پسته و کشمش را به مواد اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
  4. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. سپس آن را داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید.
  5. سینی را در oven از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

نکته: این شیرینی در ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 14 روز قابل نگهداری است.


شیرینی گردویی

مواد مورد نیاز:

  • آرد (الک شده): 100 تا 120 گرم
  • کره (نرم شده): 50 گرم
  • پودر قند: 40گرم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • قهوه فوری: 1 ق س
  • شیر: 1 ق س
  • گردو (پودر شده): یک دوم پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک چهارم ق چ
  • روغن مایع: به میزان لازم
شیرینی گردویی

روش پخت:

  1. کره و پودر قند را داخل کاسه ای ریخته و با دور کند همزن بزنید تا کرمی رنگ شود.
  2. زرده تخم مرغ را به مواد افزوده و به مدت 30 ثانیه با همزن بزنید.
  3. قهوه فوری را در شیر حل کنید. بعد گردو را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  4. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و به تدریج به مواد بیفزایید. سپس آن را هم بزنید تا خمیر یکدست و نرمی حاصل شود.
  5. خمیر را داخل کیسه نایلونی گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

نکته: این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 7 روز قابل نگهداری است.


شیرینی عسل و گردو

مواد مورد نیاز:

  • آرد (الک شده): 3 پیمانه
  • کره یا مارگارین (نرم شده): 125 گرم
  • پودر قند: 1 پیمانه
  • زرده تخم مرغ: 4 عدد
  • شیر: یک دوم پیمانه
  • عسل: 3 ق س
  • گردو (خردشده): به میزان لازم
  • وانیل: یک چهارم ق چ
  • بیکینگ پودر: یک دو ق چ
شیرینی عسل و گردو

روش پخت:

  1. کره را داخل کاسه ای ریخته و آرد را به آن اضافه کنید. سپس آن را به وسیله انگشت مخلوط کنید.
  2. پودر قند، زرده تخم مرغ، شیر، عسل، وانیل و بیکینگ پودر را به مواد افزوده و به آرامی ورز دهید.
  3. روی خمیر را با دستمالی مرطوب بپوشانید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید.
  4. از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. سپس در سینی فر بچینید.
  5. سینی را در oven از قبل گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

نکته: این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 14 روز قابل نگهداری است.


شیرینی شکری

مواد مورد نیاز:

  • آرد قنادی: دو و سه چهارم پیمانه
  • آرد: 1 پیمانه
  • روغن صاف قنادی: دوسوم پیمانه
  • کره: دوسوم پیمانه
  • شکر: 1.5 پیمانه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • عصاره بادام: 2 ق چ
  • نشاسته ذرت: 1 ق س
  • بیکینگ پودر: 2 ق چ
  • نمک: یک دوم ق چ
  • پودر نارگیل رنگی: به میزان لازم
شیرینی شکری

روش پخت:

  1. کره، شکر و روغن صاف قنادی را داخل ظرفی ریخته و به وسیله همزن دستی بزنید.
  2. در کاسه دیگری آرد قنادی، آرد، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید.
  3. مخلوط آرد را به تدریج به مخلوط کره افزوده و ورز دهید.
  4. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. سپس در پودر نارگیل رنگی غلتانده و بگذارید.
  5. سینی را در oven از قبل گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید.

نکته: این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت 14 روز قابل نگهداری است.

دو غذای سریع

طرز تهیه دو غذای سریع برای افطار در ماه رمضان

Capture 30

طرز تهیه شیرینی های سالم و خوشمزه برای سلامتی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا