در این مقاله، می خواهیم طرز تهیه پیراشکی سوسیس را به شما آموزش دهیم. این غذا یکی از انواع خوشمزه فینگر فودهاست که می توانید به راحتی آن را تهیه کنید. با استفاده از سوسیس ها و خمیر، می توانید این پیراشکی سوسیس را به صورت مثلث درست کنید.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی سوسیس
- آرد 2 لیوان
- خمیر مایه نصف قاشق غذاخوری
- آب ولرم 1/4 لیوان
- روغن مایع یک سوم لیوان
- نمک یک سوم قاشق چایخوری
- سوسیس به تعداد کافی
- سس گوجه فرنگی یا کچاب به میزان لازم
- شکر نصف قاشق چایخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- شیر 1/3 لیوان
طرز پخت پیراشکی سوسیس
1. اول خمیر پیراشکی سوسیس را تهیه می کنیم. برای این کار، شکر را در آب ولرم حل کرده، بعد خمیر مایه را به آن اضافه می کنیم. پس از هم زدن، روی آن را می پوشانیم و به مدت ده دقیقه در جای تقریبا گرم قرار می دهیم تا عمل آید. آرد و نمک را مخلوط نموده، سپس تخم مرغ، شیر، روغن و خمیر مایه عمل آمده را به آن می افزاییم. مواد را به خوبی مخلوط نموده و سپس خمیر بدست آمده را به مدت پنج دقیقه ورز می دهیم. روی خمیر را با نایلون می پوشانیم و خمیر را به مدت یک ساعت در جای تقریبا گرمی قرار می دهیم تا خمیر به اصطلاح عمل بیاید.
2. سوسیس ها را در اندازه های دلخواه برش دهید یا به صورت درسته در مقدار کمی روغن سرخ نمایید. در آخر سس گوجه فرنگی یا کچاب را به سوسیس ها اضافه نموده و از روی حرارت بردارید.
3. حالا خمیر آماده شده را به اندازه یک چانه کوچک جدا نموده، روی سطحی آرد پاشیده و صاف، پهن می نماییم و از سوسیس ها درون آن می گذاریم و خمیر را به صورت لوله دور آن می پیچیم یا خمیر را به صورت مثلث در آورده و سوسیس سالم را در آن قرار داده رول کنید.
4. پیراشکی سوسیس ها را درون سینی فر که آن را کمی چرب نموده اید قرار می دهیم. پیراشکی ها را درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت حدودا نیم ساعت قرار میدهیم تا کاملا پخته شده و روی خمیرها طلایی گردد. می توانید در مرحله پایانی پخت پیراشکی 5 دقیقه آخر، روی پیراشکی ها را با زرده تخم مرغ زده شده، زعفران و کنجد رومال کرده و 5 دقیقه شعله بالا را روشن کنید تا روی پیراشکی طلایی شود.
در مواد درون پیراشکی سوسیس می توانید از پنیرهایی که در مقابل حرارت ذوب می شوند مانند پنیر پیتزا یا پنیرهای دیگر استفاده نمایید.
ارسال دیدگاه