پیراشکی سوسیس/طرز تهیه پیراشکی سوسیس

یکشنبه 2 آذر 1399 آشپزی

طرز تهیه پیراشکی سوسیس چگونه است؟

در قسمت اشپزی دایان  دستور پخت پیراشکی بسیار راحت و سالم را به شما اموزش میدهیم  که با قرار دادن سوسیس ها در خمیر پیراشکی یا هر نوع خمیر به شکل مثلث می توان این پیراشکی و  فینگر فود را درست کرد.

مواد لازم برای تهیه پیراشکی سوسیس

  • آرد 2 لیوان
  • خمیر مایه نصف قاشق غذاخوری
  • آب ولرم 1/4 لیوان
  • روغن مایع یک سوم لیوان
  • نمک یک سوم قاشق چایخوری
  •  سوسیس به تعداد کافی
  • سس گوجه فرنگی یا کچاب به میزان لازم
  • شکر نصف قاشق چایخوری
  • تخم مرغ تخم مرغ 1 عدد
  • شیر 1/3 لیوان

پیراشکی سوسیس

طرز پخت پیراشکی سوسیس 

1■اول خمیر پیراشکی را تهیه می کنیم. برای این کار، شکر را در آب ولرم حل کرده، بعد خمیر مایه را به آن اضافه می کنیم، پس از هم زدن، روی آن را می پوشانیم و به مدت ده دقیقه در جای تقریبا گرم  قرار می دهیم تا عمل آید و پف کند .اگر پف نکرد خمیر مایه شما فاسد شده  آرد و نمک را مخلوط نموده، سپس تخم مرغ شیر، روغن و خمیر مایه عمل آمده را به آن می افزاییم. مواد را به خوبی مخلوط نموده و سپس خمیر بدست آمده را به مدت پنج دقیقه ورز می دهیم. روی خمیر را با نایلون می پوشانیم و خمیر را به مدت یک ساعت در جای تقریبا گرمی قرار می دهیم تا خمیر به اصطلاح عمل  بیاید

2■ سوسیس ها را در اندازه های دلخواه برش دهید. یا به صورت درسته در مقدار کمی روغن سرخ نمایید. در آخر سس گوجه فرنگی یا کچاب  را به سوسیس ها اضافه نموده از روی حرارت بردارید.

3■حالا خمیر آماده شده را به اندازه  یک چانه کوچک جدا نموده، روی سطحی آرد پاشیده و  صاف، پهن می نماییم و از سوسیس ها درون آن می گذاریم و خمیر را به صورت لوله دور آن می پیچیم .یا خمیر را به صورت مثلث در آورده و سوسیس سالم را در آن قرار داده رول کنید و در آخر چند برش روی خمیر بزنید .

4■ پیراشکی ها را درون سینی فر که آن را کمی چرب نموده اید قرار می دهیم. پیراشکی ها را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت حدودا نیم ساعت قرار میدهیم تا کاملا پخته شده روی خمیر ها طلایی گردد.می توانید در مرحله پایانی پخت پیراشکی 5 دقیقه آخر  , روی پیراشکی ها را با زرده تخم مرغ زده شده،زعفران  و کنجد رومال کرده و 5 دقیقه شعله بالا را روشن کنید تا روی پیراشکی طلای شود

در مواد درون پیراشکی سوسیس می توانید از پنیر هایی که در مقابل حرارت ذوب می شوند  مانند پنیر پیتزا یا پنیرهای دیگر استفاده نمایید.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه راتای مرغ یک فینگر فود خوشمزه 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

سیب زمینی تنوری

سیب زمینی تنوری با سس خوشمزه +طرز تهیه

برگر بوقلمون

طرز تهیه همبرگر بوقلمون در منزل /خواص گوشت بوقلمون

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا