طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو خانگی خوشمزه

سه‌شنبه 3 تیر 1404 آشپزی
پیتزا مرغ و قارچ

پیتزا چیکن آلفردو یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین فست فودهایی است که می‌توانید در خانه تهیه کنید. این پیتزا با استفاده از سس آلفردو و گوشت سینه مرغ تهیه می‌شود و طعمی بی‌نظیر دارد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این خوراکی لذیذ را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا آلفردو:

  • فیله مرغ ۲ عدد
  • قارچ ۳ عدد
  • خمیر آماده پیتزا ۱ عدد
  • فلفل دلمه سبز ۱/۲ عدد
  • زیتون سیاه یا سبز اسلایس شده ۱/۲ پیمانه
  • پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم
  • آویشن به مقدار لازم
  • پیاز ۱ عدد
  • جوز هندی: 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو:

  • خامه ۱/۲ پیمانه
  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • پنیر پارمسان ۱/۲ پیمانه
  • کره ۳ ق غذا خوری
  • سیر ۱ حبه
  • نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:

  • آرد: 500 گرم به اضافه 4 قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 3 قاشق غذا خوری
  • آب ولرم: 375 میلی لیتر
  • شکر: 1 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیتزا چیکن آلفردو:

اول خمیر پیتزا را تهیه کنید. در یک ظرف مناسب مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم و یک قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و در ظرف را ببندید و 10 دقیقه اجازه دهید تا خمیر مایه عمل آید. در ظرف بزرگ آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و روغن زیتون، بقیه آب گرم و مایه خمیر به عمل آمده را به تدریج به آرد اضافه کنید و با دست هم بزنید. وقتی خمیر جمع شد، آن را به مدت 10 دقیقه ورز دهید. سپس خمیر را درون ظرف چرب شده قرار داده و روی آن را بپوشانید تا یک ساعت استراحت کند و حجم آن 2 برابر شود.

حال سراغ مواد پیتزا می‌رویم. وقتی خمیر در حال استراحت است، سینه مرغ را به نوارهای باریکی برش زده و با نمک، فلفل و جوز هندی و آویشن مزه‌دار کنید و در ظرف سر دار بگذارید تا به مدت ۱ ساعت در یخچال استراحت کند. پیاز را بشورید و نگینی خرد کنید و با کمی کره یا روغن زیتون سرخ کنید. سپس مرغ را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بپزد و کنار بگذارید. قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کرده و با کمی روغن روی حرارت بالا تفت دهید و کنار بگذارید.

حال وقت درست کردن سس آلفردو است: سیر را رنده کنید و با مقداری روغن تفت دهید. سپس 3 قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. خامه، شیر، نمک، فلفل، جوز هندی و آویشن را به مواد اضافه کرده و حرارت دهید تا سس غلیظ شود. در انتها پنیر موزارلا و پنیر پارمسان را به سس اضافه کنید و پس از غلیظ شدن، از روی حرارت بردارید.

برای پخت پیتزا، فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. بعد از آماده شدن خمیر، کمی آرد روی میز کار بپاشید و خمیر را از کاسه خارج کرده و ورز دهید. خمیر را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به قطر 30 سانتی‌متر باز کنید. روی سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و خمیرهای باز شده را قرار دهید. سپس با چنگال چند سوراخ روی خمیر ایجاد کنید و به مدت 7 دقیقه در فر بپزید. پس از خارج کردن نان پیتزا، روی خمیر را با پنیر پیتزا بپوشانید و سینه مرغ پخته شده، قارچ، برگ‌های ریحان و زیتون حلقه شده را روی نان پیتزا بچینید. سپس سس آلفردوی غلیظ را روی سطح پیتزا پخش کنید و مجدداً سینی را در فر قرار دهید تا حدود 8 دقیقه پیتزا بپزد.

coco sib zaminy

طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه و متفاوت

لازانیا سبزیجات

طرز تهیه لازانیا سبزیجات خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا