طرفداران پیتزا پپرونی
پیتزا پپرونی یکی از انواع پیتزاهای معروف و بسیار پرطرفدار در جهان است که در کشور عزیزمان ایران هم طرفداران بسیاری دارد. این پیتزا با یک نوع سوسیس مخصوص تهیه می شود که پپرونی نام دارد و به همین دلیل با نام پیتزا پپرونی شناخته می شود.
سوسیس مخصوص پپرونی
پپرونی به معنای فلفلی، نوعی سالامی تند آمریکایی است که از گوشت خوک و گوشت گاوی که با مقادیر زیادی فلفل سیاه و فلفل قرمز مزهدار شدهاست تهیه میشود. این نوع از سوسیس که بلند، باریک و سفت بوده و در معرض هوا خشک میشود و میتوان آن را بدون طبخ کردن خورد. پپرونی را معمولاً به صورت برشهایی نازک بریده و بهعنوان پیشغذا میل مینمایند. همچنین از این سوسیس برای طعم دادن به بسیاری از غذاهای همچون پیتزای پپرونی استفاده میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی
- پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
- سوسیس پپرونی ۲۵۰ گرم
- سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی ۱ عدد
- آویشن به اندازه کافی
- فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
طرز تهیه پیتزا پپرونی
ابتدا سوسیس پپرونی را روی تخته با چاقو ورقه ورقه برش می دهیم و فلفل دلمه ای را می شوییم و وسط آن را خالی می کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد کرده
و بعد گوجه فرنگی را با چاقو داخل آن را با دقت خالی می کنیم چون در پیتزا باعث می شود خمیر خیس شود،پس فقط قسمت گوشت دار آن را خرد می کنیم به صورت نگینی و مواد خرد شده را در بشقابی می ریزیم
و فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود،سپس خمیر پیتزا را در کف قالب می گذاریم بطوریکه تمام قسمت های خمیر به صورت یکسان حجم داشته باشد و روی آن صاف باشد. روی سطح خمیر سس کچاب یا سس مخصوص کف پیتزا می ریزیم
به این شکل که سوسیس خرد شده را روی پنیر پخش می کنیم و سپس فلفل دلمه ای را روی سوسیس می ریزیم و در آخر گوجه فرنگی ها را روی کل سطح مواد می ریزیم و به هر میزان که تمایل دارید آویشن روی مواد می پاشیم و باقی پنیر پیتزا را روی سطح مواد می ریزیم
تا کاملا مواد پیتزا را پوشش دهد.پیتزا را در فر قرار می دهیم تا پنیر آب آب شود و برشته شود و پیتزا دارای حجم شود و اصطلاحا پف کند که ۱۵ الی ۲۰ دقیقه برای طی شدن این فرآیند زمان لازم است. پیتزای آماده شده را از فر خارج کنید و با سس کچاب و پود آویشن سرو کنید
ارسال دیدگاه