آموزش تهیه پیتزا پپرونی خوشمزه و آسان

دوشنبه 15 اردیبهشت 1404 آشپزی
پیتزا پپرونی

پیتزا پپرونی یکی از محبوب‌ترین انواع پیتزا در جهان است که طعمی بی‌نظیر دارد و به‌خصوص در ایران طرفداران زیادی دارد. این پیتزا با سوسیس مخصوصی به نام پپرونی تهیه می‌شود که طعمی خاص به آن می‌بخشد.

سوسیس مخصوص پپرونی

پپرونی، نوعی سالامی تند آمریکایی است که از ترکیب گوشت خوک و گوشت گاو تهیه می‌شود و با ادویه‌های مختلفی مانند فلفل سیاه و قرمز طعم‌دار می‌گردد. این سوسیس به صورت برش‌های نازک استفاده می‌شود و می‌تواند طعم‌دهنده بسیاری از غذاها، از جمله پیتزا پپرونی باشد.

مواد لازم برای تهیه پیتزا پپرونی

  • پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
  • سوسیس پپرونی ۲۵۰ گرم
  • سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی ۱ عدد
  • آویشن به اندازه کافی
  • فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد

پیتزا پپرونی

طرز تهیه پیتزا پپرونی

ابتدا سوسیس پپرونی را ورقه‌ورقه برش می‌زنیم. فلفل دلمه‌ای را شسته و داخل آن را خالی کرده و به صورت نگینی خرد می‌کنیم. گوجه‌فرنگی را نیز به شکل نگینی خرد کنید، چرا که استفاده از آن به صورت کامل باعث خیسی خمیر می‌شود.

سپس فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و گرم می‌کنیم. خمیر پیتزا را در قالب قرار می‌دهیم و روی آن سس کچاپ می‌ریزیم. پنیر را روی خمیر پخش کرده و سپس لایه‌لایه مواد خرد شده شامل سوسیس، فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنیم. در نهایت، آویشن و باقی پنیر را روی مواد می‌ریزیم.

پیتزا را در فر قرار می‌دهیم تا پنیر آب و برشته شود و پیتزا پف کند. این فرآیند حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه طول می‌کشد. پیتزای آماده شده را همراه با سس کچاپ و آویشن سرو کنید.

خمیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا فوری برای شام خوشمزه

Capture 21

آموزش طرز تهیه کدوبره مازندرانی خوشمزه و سریع

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا