10 نکته طلایی برای تهیه **پیتزا مرغ و قارچ**

سه‌شنبه 12 فروردین 1404 آشپزی
پیتزا مرغ و قارچ

پیتزا مرغ و قارچ یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع پیتزاها است که می‌توان آن را به عنوان یک وعده غذایی کامل و دلچسب آماده کرد. با استفاده از ترکیبات تازه، این پیتزا می‌تواند بهترین طعم‌ها را در هر لقمه به شما هدیه دهد.

مواد لازم برای تهیه **پیتزا مرغ و قارچ**:

  • مرغ: نصف یک طرف سینه
  • قارچ متوسط: شش عدد
  • پیاز متوسط: دو عدد
  • فلفل دلمه سبز و رنگی: 100 گرم
  • پنیر پیتزا: 200 گرم
  • سس گوجه فرنگی: در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری
  • آویشن: یک قاشق مرباخوری
  • ادویه ایتالیایی: یک قاشق مرباخوری
  • نمک، زردچوبه، دارچین، فلفل، زنجبیل: به میزان کافی
  • ذرت، گوجه فرنگی، هویج، فلفل دلمه ای رنگی: به میزان دلخواه

روش پخت **پیتزا مرغ و قارچ**:

اولین قدم برای تهیه **پیتزا مرغ و قارچ** تهیه خمیر پیتزا است. می‌توانید خمیر را آماده خریداری کنید یا خودتان در خانه تهیه کنید. سپس مرغ را به همراه پیاز و کمی زردچوبه بپزید. بعد از پخت، مرغ‌ها را ریش ریش کنید. پیاز و فلفل دلمه‌ای را تفت دهید و سپس مرغ را اضافه کنید. بعد از آن قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کرده و آب‌پز کنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و ادویه‌ها را اضافه کنید.

در نهایت خمیر پیتزا را در سینی فر قرار دهید، مواد را روی آن بریزید و با پنیر پوشش دهید. پیتزا را در فر با دمای 200 درجه به مدت نیم ساعت بپزید.

نکات مهم:

  • استفاده از خمیر خانگی کیفیت پیتزا را به شدت افزایش می‌دهد.
  • سس خمیر را به خوبی پخش کنید تا طعم بهتری را به پیتزا ببخشد.
  • پنیر گودا را می‌توان به ترکیب پنیر اضافه کرد تا طعم پیتزا بهتر شود.
اسرار سرآشپرهای حرفه‌ای دنیا

13 اسرار آشپزی برای بهبود سرعت و کیفیت غذا

مربای زردآلو

5 نکته برای تهیه **مربای زردآلو** خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا