پیتزا قیفی یکی از انواع غذاهای جالب و خوشمزه است که شما می توانید آن را از یک خمیر که به شکل قیف بستنی است تهیه کنید و سپس مواد دلخواهتان را در درون خمیر پیتزا قیفی شکل بریزید. در این بخش دستور تهیه پیتزا قیفی را به شما عزیزان آموزش می دهیم. پیتزا قیفی از انواع غذا های پرطرفداری است که شما می توانید با این نوع غذا از مهمان های خود در جشن های تولد و مهمانی های دوستانه پذیرایی کنید. می توانید با ملاحظه این مطلب پیتزا قیفی با طعم بی نظیری را یاد بگیرید و در منزل تهیه کنید.
مواد لازم خمیر پیتزا قیفی:
- شکر: 1 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر: 1 قاشق مربا خوری
- آرد: به مقداری که خمیر به دست نجسبد
- مایه خمیر ترش: 1 قاشق سوپ خوری
- نمک: 1 قاشق چای خوری
- روغن مایع: نصف پیمانه
- شیر: 1 پیمانه
مواد داخل پیتزا قیفی:
- سوسیس: 200 گرم
- قارچ: 100 گرم
- کالباس: 100 گرم
- فلفل دلمه ای: 1 عدد
- آویشن، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- پنیر پیتزا: 100 گرم
مواد لازم برای رومال کردن خمیر پیتزا قیفی:
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- شیر: 2 قاشق غذا خوری
- زعفران اب کرده: 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه پیتزا قیفی:
●شیر را روی حرارت ولرم کنید. شکر، نمک و خمیر مایه را به شیر اضافه کرده و روی ظرف را پوشانده و 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید.
●خمیر مایه عمل آمده را در ظرف گودی بریزید و روغن مایع و نمک را به آن بیافزایید و آرد سه بار الک شده با بیکینگ پودر را تا حدی اضافه کنید تا خمیر به دست نجسبد. به مدت 10 دقیقه ورز دهید ولی زیاد آرد به خورد خمیر ندهید.
●روی خمیر را بپوشانید و سطح آن را با روغن چرب کرده و کمی با آب پاش روی آن آب بپاشید و آن را به مدت 2 تا 3 ساعت در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند.
●سپس خمیر را پهن کرده و از آن نوار های باریکی برش داده دور قالب قیفی را چرب کرده و نوارهای خمیر را روی آن بچینید. اگر قالب نداشتید مانند تصویر بالا از فویل استفاده کنید. سپس خمیر را با شیر، زرده تخم مرغ و زعفران رومال کرده و قیف ها را درون سینی فر چیده و سینی را در فر با دمای 180 درجه و به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
●سپس سینی را از فر خارج کرده و نان ها را از قالب در آورده و داخل نان قیفی شکل را از مواد پیتزا پر کنید.
●تمام مواد داخل پیتزا قیفی را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید و نمک و فلفل و آویشن زده و داخل نان قیفی از مواد پر کنید و روی آن را با پنیر پیتزا پوشانده .( می توانید پنیر پیتزا را به مواد نگینی خرد شده هم اضافه کنید)
●نان قیفی پر شده را در سینی فر چیده و مجدد به مدت 10 دقیقه سینی را درون فر قرار دهید تا پنیر آب شود و پس از اتمام زمان سینی را از فر بیرون بیاورید و در آخر پیتزا قیفی ها را تزیین کنید.
ارسال دیدگاه