طرز تهیه پیتزا قیفی ؛برای تولدو دورهمی ها

شنبه 27 شهریور 1400 آشپزی
پیتزا قیفی

پیتزا قیفی

پیتزا قیفی یکی از انواع غذاهای جالب و خوشمزه است که شما می توانید آن را از یک خمیر که به شکل قیف بستنی است تهیه کنید و سپس مواد دلخواهتان را در درون خمیر پیتزا قیفی شکل بریزید. در این بخش  دستور تهیه پیتزا قیفی را به شماعزیزان آموزش می دهیم پیتزا قیفی از انواع غذا های پرطرفداری است که شما می توانید با این نوع غذا از مهمان های خود در جشن های تولد و مهمانی های دوستانه پذیرایی کنید. می توانید با ملاحظه این مطلب پیتزا قیفی با طعم بی نظیری را یاد بگیرید و در منزل تهیه کنید.

مواد لازم خمیر پیتزا قیفی:

شکر1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر1 قاشق مربا خوری
 آردبه مقداری که خمیر به دست نجسبد
مایه خمیر ترش1قاشق سوپ خوری
نمک1قاشق چای خوری
روغن مایعنصف پیمانه
شیر1پیمانه

 

 مواد داخل پیتزا قیفی:

سوسیس200 گرم
قارچ100 گرم
 کالباس100 گرم
فلفل دلمه ای1 عدد
اویش نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم
پنیر پیتزا100 گرم

 

مواد لازم برای رومال کردن خمیر پیتزا قیفی:

زرده تخم مرغ1 عدد
شیر2 قاشق غذا خوری
زعفران اب کرده1 قاشق مربا خوری

 

پیتزا قیفی

طرز  تهیه پیتزا قیفی:

●شیر را روی حرارت ولرم کنید. شکر نمک و خمیر مایه را به شیر اضافه کرده و روی ظرف راپوشانده و 10 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید.

●خمیر مایه عمل آمده  را در ظرف گودی بریزید و روغن مایع و نمک را به آن بیافزایید و آردسه بار الک شده با بیکینگ پودر   را تا حدی اضافه کنید تا خمیر به دست نجسبد . به مدت 10 دقیقه ورز دهید ولی زیادآرد به خرد خمیر ندهید .

●روی خمیر را بپوشانید و سطح آن را با روغن چرب کرده و کمی با آب پاش روی آن آب بپاشید و آن را به مدت 2 تا 3 ساعت در جای گرم قرار دهید تا استراحت کند.

نان قیفی

●سپس خمیر را پهن کرده و از آن نوار های باریکی برش داده دور قالب قیفی را چرب کرده و نوارهای خمیر را روی آن بچینید.اگر قالب نداشتید مانند تصویر بالا ار فویل استفاده کنید. سپس خمیرا را با شیر ،زرده تخم مرغ و زعفران رومال کرده و قیف ها را درون سینی فر چیده  و سینی را  در فر با دمای 180 درجه و به مدت 20 دقیقه  قرار دهید.

●سپس سینی را از فر خارج کرده ونان ها را از قالب در آورده و  داخل نان قیفی شکل را از مواد  پیتزا پر کنید

● تمام مواد داخل پیتزا را نگینی خرد کرده و کمی تفت  دهید و نمک و فلفل و آویشن زده و داخل نان قیفی از مواد پر کنید و روی آنرا با پنیر پیتزا پوشانده  .( متوانید پنیر پیترا را به مواد نگینی خرد شده هم اضافه کنید)

● نان قیفی پر شده را  در سینی فر چیده ومجدد  به مدت 10 دقیقه سینی را درون فر قرار داده تا پنیر آب شودو پس از اتمام زمان  سینی را از فر بیرون بیاورید و در آخر پیتزا قیفی ها را تزیین کنید.

 

 

طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی

نان تست شکم پر

طرز تهیه نان تست شکم پر با ژامبون و پنیر/ میان وعده خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا