پیتزا / طرز تهیه پیتزا سیسیلی خوشمزه

یکشنبه 27 شهریور 1401 آشپزی
pitza sisily

پیتزا سیسیلی خوشمزه و ساده برای افرادی هست که میانه خوبی با گوشت ندارند خمیر این پیتزا را در منزل تهیه کنید یا از خمیر آماده استفاده کنید . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه پیتزا سیسیلی با با همراه باشید و همچنین طرز تهیه  پیتزا  قیقی مخصوص مهمانی ها  و دونات پیتزا و پیتزا شیکاگو را مشاهده کنید

مواد لازم برای تهیه پیتزا سیسیلی:

  • آردگندم :500 گرم
  • مایه خمیر:30 گرم
  • شیر ولرم :1/4 لیتر
  • تخم مرغ :1 عدد
  • نمک :1/2 قاشق چای خوری
  • گوجه فرنگی:1کیلو گرم
  • سیر:3حبه
  • پیاز:2 عدد
  • نمک :1 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون :4 قاشق غذا خوری
  • زیتون سیاه:20 عدد
  • آویشن :1 قاشق چای خوری
  • پنیر پیتزا:200 گرم
پیتزا سیسیلی

پیتزا سیسیلی

طرز تهیه پیتزا سیسیلی

  1. برای تهیه پیتزا سیسیلی ابتدا آرد را دو بار  الک کنید و کنار بگذارید.
  2. سپس مایه خمیر را با شیر ولرم مخلوط کنید روی آن را بپوشانید و اجازه دهید برای 10 دقیقه عمل بیاید .
  3. حال شکر ، تخم مرغ ، نمک, . خمیر مایه عمل آمده و آرد مخلوط کنید و با دست هم بزنید  تا یک خمیر شل به دست بیاید.
  4. حال این  خمیر را در جای گرمی قرار دهید ( روی خمیر را بپوشانید) تا به مدت 40 دقیقه در جای گرم استراحت کند و پف کند.
  5. پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آنها را به صورت ریز خرد کنید.بعد نمک و دو قاشق روغن زیتون  به گوجه فرنگی ها اضافه کنید و کنار بگذارید. ( می توانید پیاز را با  روغن تفت تا طلایی شود سپس سیر را اضافه  و تفت دهید و در آخر گوجه را اضافه کنید  تا بپزد و به صورت سس روی خمیر استفاه کنید یا می توانید گوجه را با روغن و پیاز و سیر و نمک مخلوط کنید و بدون پختن روی خمیر قرار دهید.)
  6. فر را بر روی حرارت200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
  7. سینی فر را با کمک روغن و برس سیلکونی چرب کنید( با روغن زیتون) .
  8. سپس خمیر را کمی ورز دهید . حال خمیر را  به 3 قسمت تقسیم کنید  , وسط هر کدام از تکه خمیر  را گود کنید.و آنها را در سینی چرب شده فر قرار دهید و داخل گودی های خمیر را با مخلوط گوجه فرنگی که آماده کردید پر کنید.
  9. زیتون های بدون هسته را  را از وسط نصف کنید  .بعد به همراه تکه های پنیر روی مایه گوجه فرنگی بریزید و باقیمانده روغن زیتون را هم روی آنها بریزید .
  10. پیتزا را در طبقه پایین فر به مدت 25 تا 35 دقیقه قرار دهید تا پیتزا پخته شود.
  11. روی پیتزا سیسیلی  به سلیقه خود پودر آویش بپاشید و میل کنید.
پخت میت بال بوقلمون با سس لیمو و رزماری

کیک موز

طرز تهیه کیک موز با تافی

شیرینی باسبوسا

پخت شیرینی باسبوسا یا دالا و روشی آسان برای تهیه آن

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا