
پیتزا سیسیلی خوشمزه و ساده برای افرادی هست که میانه خوبی با گوشت ندارند خمیر این پیتزا را در منزل تهیه کنید یا از خمیر آماده استفاده کنید . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه پیتزا سیسیلی با با همراه باشید و همچنین طرز تهیه پیتزا قیقی مخصوص مهمانی ها و دونات پیتزا و پیتزا شیکاگو را مشاهده کنید
مواد لازم برای تهیه پیتزا سیسیلی:
- آردگندم :500 گرم
- مایه خمیر:30 گرم
- شیر ولرم :1/4 لیتر
- تخم مرغ :1 عدد
- نمک :1/2 قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی:1کیلو گرم
- سیر:3حبه
- پیاز:2 عدد
- نمک :1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون :4 قاشق غذا خوری
- زیتون سیاه:20 عدد
- آویشن :1 قاشق چای خوری
- پنیر پیتزا:200 گرم
طرز تهیه پیتزا سیسیلی
- برای تهیه پیتزا سیسیلی ابتدا آرد را دو بار الک کنید و کنار بگذارید.
- سپس مایه خمیر را با شیر ولرم مخلوط کنید روی آن را بپوشانید و اجازه دهید برای 10 دقیقه عمل بیاید .
- حال شکر ، تخم مرغ ، نمک, . خمیر مایه عمل آمده و آرد مخلوط کنید و با دست هم بزنید تا یک خمیر شل به دست بیاید.
- حال این خمیر را در جای گرمی قرار دهید ( روی خمیر را بپوشانید) تا به مدت 40 دقیقه در جای گرم استراحت کند و پف کند.
- پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آنها را به صورت ریز خرد کنید.بعد نمک و دو قاشق روغن زیتون به گوجه فرنگی ها اضافه کنید و کنار بگذارید. ( می توانید پیاز را با روغن تفت تا طلایی شود سپس سیر را اضافه و تفت دهید و در آخر گوجه را اضافه کنید تا بپزد و به صورت سس روی خمیر استفاه کنید یا می توانید گوجه را با روغن و پیاز و سیر و نمک مخلوط کنید و بدون پختن روی خمیر قرار دهید.)
- فر را بر روی حرارت200 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
- سینی فر را با کمک روغن و برس سیلکونی چرب کنید( با روغن زیتون) .
- سپس خمیر را کمی ورز دهید . حال خمیر را به 3 قسمت تقسیم کنید , وسط هر کدام از تکه خمیر را گود کنید.و آنها را در سینی چرب شده فر قرار دهید و داخل گودی های خمیر را با مخلوط گوجه فرنگی که آماده کردید پر کنید.
- زیتون های بدون هسته را را از وسط نصف کنید .بعد به همراه تکه های پنیر روی مایه گوجه فرنگی بریزید و باقیمانده روغن زیتون را هم روی آنها بریزید .
- پیتزا را در طبقه پایین فر به مدت 25 تا 35 دقیقه قرار دهید تا پیتزا پخته شود.
- روی پیتزا سیسیلی به سلیقه خود پودر آویش بپاشید و میل کنید.
ارسال دیدگاه