پیتزای مرغ یک گزینه عالی برای کسانی است که به دنبال یک وعده غذایی سریع و خوشمزه هستند. این پیتزا نیازی به خمیر ندارد و با ترکیب خوشمزهای از مرغ و سبزیجات تهیه میشود.
برای آشنایی با روش تهیه آن در ادامه با ما همراه باشید.
پیتزا
مواد لازم:
- ۸ عدد ران مرغ
- ۲ قاشق غذاخوری سس سویا
- ۲ قاشق غذاخوری آب
- نمک و فلفل سیاه
- ۱ قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
- یک سوم یک بروکلی متوسط
- یک چهارم یک پیاز سفید، خلالی
- ۲ قاشق غذاخوری ذرت
- ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
- ۳ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده
- نوارهای باریک از نوری (اختیاری)
طرز تهیه پیتزای مرغ:
کلم های بروکلی را خرد کرده و سپس چند دقیقه بخار پز کنید تا کمی نرم شوند.
استخوان های ران های مرغ را از آن ها جدا کرده و گوشت فیله شده را درون کاسه بریزید. سس سویا، آب، زنجبیل، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و درون مرغ ها بریزید. آن ها را هم بزنید تا مواد به خورد مرغ ها بروند. سپس به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. مرغ های مزه دار شده را درون سینی فر، روی یک ورقه روغنی به صورت ستاره ای بچینید. روی آن ها بروکلی، پیازهای خلالی، ذرت، مایونز و پنیر بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد بپزید. پیتزای شما آماده است. در صورت تمایل می توانید روی آن را با نوارهای باریک از ورقه های جلبک تزئین و سرو نمایید.
ارسال دیدگاه