محققان ژاپنی بعد از ۲۰ سال تحقیق و مطالعه بر روی پیاز سرانجام موفق به تولید نوعی پیاز شده اند که تقریبا به هنگام پوست کندن یا خرد کردن آن، گازی را از خود متصاعد نمی کند تا اشک چشم را جاری کند.
محققان ژاپنی موفق به تولید گونه
ای جدید از پیاز شده اند که مانع از ایجاد اشک در چشم می شود.
محققان ژاپنی بعد از ۲۰ سال تحقیق
و مطالعه بر روی پیاز سرانجام موفق به تولید نوعی پیاز شده اند که تقریبا به هنگام
پوست کندن یا خرد کردن آن، گازی را از خود متصاعد نمی کند تا اشک چشم را جاری کند.
نام این پیاز ضد اشک را «توپ
لبخند» گذاشته اند. قرار است از پاییز سال جاری میلادی این محصول جدید در مغازه های
سرتاسر ژاپن عرضه شود. قیمت پیاز ضد اشک تقریبا ۲ برابر پیازهای معمولی است.
پیش از این به صورت آزمایشی،
در حدود ۵ تن از پیاز ضد اشک در مغازه های شهر «توکیو» ژاپن فروخته شده بود.
به گفته محققان ژاپنی، «گوی لبخند»
بوی پیازهای معمولی را ندارد و اگر شخصی آن را به صورت خام استفاده کند، طعم شیرینی
شبیه به سیب یا گلابی در آن یافت می شود.
منبع: مهر
منبع : عصر ایران
ارسال دیدگاه