پیاز داغ چیپسی یا مجلسی +طرز تهیه

شنبه، ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ آشپزی

پیاز داغ چیپسی یا مجلسی 

شاید شما هم فکر می‌کنید که تهیه یک پیاز داغ طلایی و خوشمزه کار آسانی نیست و بارها سعی کرده اید که به مدل دلخواه خود یک پیاز داغ ترد و خوشمزه درست کنید، اما موفق نشده‌اید؟ در این پست از مجله آشپزی دایان شما را با تهیه یک پیاز داغ چپیسی و خوشمزه آشنا کنیم.

 

ابزار لازم برای تهیه پیاز داغ چیپسی

 

■ تابه‌ای که برای سرخ کردن پیاز استفاده می‌کنید باید سنگین باشد. تابه‌های چدنی و گرانیتی برای این کار بسیار مناسب‌اند.

■برای تهیه پیازداغی که یک‌دست و طلایی باشد پیاز باید ۵ تا ۷ دقیقه در روغن داغ روی حرارت ملایم بجوشد. بنابراین باید از روغنی استفاده شود که مقاومت حرارتی بالایی دارد. روغن سرخ‌کردنی که  نقطه دود بالایی دارند و بدون سوختن، حرارت را به‌صورت یکنواخت به مواد غذایی منتقل می‌کنند. نقطه دود بالا باعث می‌شود پیازداغ شما بوی بد روغن سوخته نگیرد.

■اندازه تابه را به تناسب مقدار پیاز انتخاب کنید. اگر مقدار پیازتان زیاد است و در تابه به‌سختی جا می‌شود آن را در دو نوبت سرخ کنید. سعی کنید روغنی که در تابه برای سرخ کردن پیاز می ریزید کم نباشد.

 

■ برای جلوگیری از سیاه شدن بعضی از پیازها و خام ماندن بعضی دیگر آنها را مدام هم بزنید تا حرارت یکنواخت به همه آنها برسد. پیازها را روی حرارت بالا سرخ نکنید. روغن باید داغ باشد ولی حرارت باید ملایم باشد تا پیازها به تدریج طلایی شوند.

 

■بنابر استفاده‌ای که می‌خواهید از پیازداغ بکنید به آن کمی نمک یا فلفل اضافه کنید.

 

پیاز داغ چیپسی و مجلسی

مواد لازم برای تهیه پیاز داغ چیپسی یا مجلسی

پیاز ۱ کیلوگرم
روغن ۵۰۰ گرم
زردچوبه ۲ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق غذا خوری
آب جوش به مقدار لازم

پیاز داغ چیپسی یا مجلسی

■ ابتدا پیازها را به صورت خلالی ویک دست برش زده وبعد به مدت ۳تا ۵ دقیقه درقابلمه آبجوش و نمک ریخته
■ وبعد در آبکش ریخته وروی پارچه قرار داده تا آب پیازها کشیده شود وبعد در یه ظرف گودی مثل شیرجوش روغن ریخته وپیازها را در روغن داغ سرخ میکنیم
■ ابتدا شعله زیاد ووقتی پیازها رو به طلایی شدن رفت با شعله ملایم تفت داده
■ زردچوبه را به پیازها اضافه کرده ( زردچوبه علاوه بر خوشرنگ تر شدن پیاز باعث ترد شدن و بهتر سرخ شدن پیاز میشود )و قبل از رسیدن به رنگ مورد نظرتان حرارت را خاموش کنید .
■ چون سرخ شدن پیازها سریع متوقف نمیشود و خلالها بعد ازخاموش شدن حرارت همچنان تغییر رنگ خواهند داشت.
■ بعد پیازها را از ماهیتابه خارج کرده و روی حوله کاغذی آشپزخانه پخش کنید. به این ترتیب پیازهای ترد وچیبسی خواهیم داشت.

خورش ماست اصفهانی خوشمزه +طرز تهیه

شیرینی لطیفه خامه ای خوشمزه +طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا