ابزار لازم برای تهیه پیاز داغ چیپسی
■ تابهای که برای سرخ کردن پیاز استفاده میکنید باید سنگین باشد. تابههای چدنی و گرانیتی برای این کار بسیار مناسباند.
■برای تهیه پیازداغی که یکدست و طلایی باشد پیاز باید ۵ تا ۷ دقیقه در روغن داغ روی حرارت ملایم بجوشد. بنابراین باید از روغنی استفاده شود که مقاومت حرارتی بالایی دارد. روغن سرخکردنی که نقطه دود بالایی دارند و بدون سوختن، حرارت را بهصورت یکنواخت به مواد غذایی منتقل میکنند. نقطه دود بالا باعث میشود پیازداغ شما بوی بد روغن سوخته نگیرد.
■اندازه تابه را به تناسب مقدار پیاز انتخاب کنید. اگر مقدار پیازتان زیاد است و در تابه بهسختی جا میشود آن را در دو نوبت سرخ کنید. سعی کنید روغنی که در تابه برای سرخ کردن پیاز می ریزید کم نباشد.
■ برای جلوگیری از سیاه شدن بعضی از پیازها و خام ماندن بعضی دیگر آنها را مدام هم بزنید تا حرارت یکنواخت به همه آنها برسد. پیازها را روی حرارت بالا سرخ نکنید. روغن باید داغ باشد ولی حرارت باید ملایم باشد تا پیازها به تدریج طلایی شوند.
■بنابر استفادهای که میخواهید از پیازداغ بکنید به آن کمی نمک یا فلفل اضافه کنید.
ارسال دیدگاه