روش تهیه پیاز داغ چیپسی خوشمزه و ترد

شنبه 24 خرداد 1404 آشپزی
Capture 8

پیاز داغ چیپسی یکی از بهترین افزودنی‌ها برای انواع غذاهاست که می‌تواند طعم و عطر غذاها را دوچندان کند. در این مقاله، ما به شما آموزش خواهیم داد که چگونه پیاز داغ چیپسی خوشمزه و ترد تهیه کنید.

ابزار لازم برای تهیه پیاز داغ چیپسی

  • تابه‌ای سنگین از جنس چدن یا گرانیت برای سرخ کردن پیاز.
  • استفاده از روغن با نقطه دود بالا برای جلوگیری از بوی بد روغن سوخته.
  • زمان مناسب برای سرخ کردن پیازها ۵ تا ۷ دقیقه روی حرارت ملایم است.
  • اندازه تابه باید متناسب با مقدار پیاز انتخاب شود.
  • هم زدن مداوم پیازها برای جلوگیری از سیاه شدن برخی و خام ماندن برخی دیگر.

پیاز داغ چیپسی

در ادامه، به مواد لازم برای تهیه پیاز داغ چیپسی اشاره خواهیم کرد:

مواد لازم برای تهیه پیاز داغ چیپسی یا مجلسی

  • پیاز ۱ کیلوگرم
  • روغن ۵۰۰ گرم
  • زردچوبه ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک ۱ قاشق غذا خوری
  • آب جوش به مقدار لازم

پیاز داغ چیپسی

مراحل تهیه پیاز داغ چیپسی

  • ابتدا پیازها را خلالی برش زده و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه در آب جوش و نمک بخیسانید.
  • سپس در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود و بعد در ظرفی با روغن داغ سرخ کنید.
  • شعله را بالا نگه دارید و پس از شروع رنگ طلایی، حرارت را کم کنید.
  • زردچوبه را به پیازها اضافه کنید و قبل از رسیدن به رنگ مورد نظر حرارت را خاموش کنید.
  • پیازها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی‌اش خارج شود.

با رعایت این نکات و مراحل، شما می‌توانید پیاز داغ چیپسی ترد و خوشمزه‌ای تهیه کنید که می‌تواند بر روی انواع غذاها سرو شود.

پخت چیز کیک آلبالو

طرز تهیه چیز کیک آلبالو خوشمزه و ساده

تهیه کیک گردویی 740x414 1

طرز تهیه کیک گردویی با خامه خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا