طرز تهیه پیازداغ خوشمزه و کرانچی در کمترین زمان

جمعه 2 خرداد 1404 آشپزی
پیازداغ

پیازداغ یکی از ملزومات اصلی بسیاری از غذاهای ایرانی است که طعمی خاص و بی‌نظیر به غذاها می‌بخشد. برای تهیه پیازداغ خوشمزه و تزیینی، مهم است که پیازها به درستی خرد و سرخ شوند تا ترد و خوش‌رنگ شوند.

  • مواد لازم:
  • پیاز قرمز
  • روغن مایع
  • زردچوبه (اختیاری)
  • نمک

زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه

ابتدا پیازها را پوست کنده و شسته و از وسط دو نیم کنید. سطح صاف پیاز را روی تخته گذاشته و با چاقوی تیز برش‌های عمودی بزنید تا به صورت خلال درآید. نازک و یکسان خرد شدن پیازها تاثیر زیادی در تهیه پیازداغ کرانچی و تزیینی دارد.

سپس، خلال‌ها را با روغن روی حرارت بگذارید. اندازه تابه و مقدار روغن را به گونه‌ای در نظر بگیرید که خلال‌ها بتوانند در یک لایه نازک در تابه سرخ شوند. ابتدا با حرارت بیشتر شروع کنید تا روغن داغ شده و بعد حرارت را کم کنید.

به آرامی هم بزنید تا للت‌ها یکنواخت سرخ شوند و وقتی که پیاز کمی رنگ طلایی به خود گرفت، مقدار خیلی کمی زردچوبه اضافه کنید. حرارت را قبل از رسیدن به رنگ مورد نظر خاموش کنید چون سرخ شدن پیازها سریع متوقف نمی‌شود و آنها بعد از خاموش شدن حرارت نیز تغییر رنگ خواهند داد.

بعد از سرخ شدن، پیازها را روی حوله کاغذی اشپزخانه (پی پر تاول) پخش کنید تا روغن اضافی آنها گرفته شود و بگذارید سرد شوند. سپس می‌توانید آنها را در ظرف در دار ریخته و برای ماه‌ها در یخچال نگهداری کنید.

نکات اضافی: اگر می‌خواهید پیازداغ فانتزی تهیه کنید، می‌توانید خلالها را به مدت 15 دقیقه در آب کاملاً سرد بریزید و بعد خوب خشک کنید. این روش در مورد خلال‌های نازک سیب‌زمینی نیز بسیار مرسوم است و نتیجه‌ای ترد و خوشمزه به شما می‌دهد.

تهیه ژله رنگین کمانی آشپزی

طرز تهیه ژله رنگین کمانی خوشمزه و زیبا

تهیه کیک شکلاتی با توت جنگلی آشپزی

طرز تهیه کیک شکلاتی با توت جنگلی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا