پودینگ خرما یک دسر خوشمزه و مقوی

شنبه 7 اسفند 1400 آشپزی

پودینگ خرما

یک دسر خوشمزه بین المللی که بسیار مقوی برای کودکان است. در بخش آشپزی دایان  برای مشاهده این آموزش  با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پودینگ خرما 

4 نفر

  1. خرما 200 تا 250 گرم
  2. شیر4 پیمانه و 2/3 پیمانه
  3. نشاسته ذرت 4 قاشق غذا خوری
  4. کره 2 قاشق غذا خوری
  5. شکر قهوه ای 3 قاشق غذا خوری
  6. مغز گردو و خامه فرم  گرفته  به میزان لازم
  7. دارچین 1 قاشق مربا خوری

 

پودینگ خرما

پودینگ خرما

طرز تهیه پودینگ خرما

■ ابتدا خرماها را می شوییم و پوست آنها را جدا می کنیم، سپس با دو سوم پیمانه شیر داخل میکسر می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند و به شکل پوره در بیایند.

■ سپس ۴ پیمانه شیر باقیمانده را به همراه شکرقهوه ای، نشاسته ذرت و پودر دارچین داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مواد را به صورت مدام هم می زنیم.تا غلیظ شود

■ پس از اینکه مواد غلظت پیدا کردند، پوره خرما را اضافه می کنیم و در مرحله پایانی کره را هم اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی از حرارت بیفتد. ظرف دسر را اماده کرده  مواد را داخل آنها می ریزیم و  داخل یخچال قرار می دهیم تا پودینگ خودش را بگیرد و آماده سرو شود. پس از اینکه پودینگ خودش را گرفت آنرا از یخچال خارج می کنیم .

در آخر روی پودینگ را با خامه فرم گرفته و مغز گردو تزیین می کنیم و دارچین را هم برای تزیین  روی خامه الک می کنیم.

طرز تهیه ساوارین نوتلا

طرز تهیه ساوارین نوتلا

پودینگ کاراملی خوشمزه و مجلسی

پودینگ کاراملی خوشمزه و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا