پودینگ خرما یک دسر خوشمزه و مقوی +طرز تهیه

شنبه، ۱ شهریور ۱۳۹۹ آشپزی

پودینگ خرما

پودینگ خرما یکی از انواع دسرهای خوشمزه و مقوی بین المللی است که برای کودکان  بسیار مناسب است،  در بخش آشپزی دایان  برای مشاهده این آموزش  با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پودینگ خرما 

۴ نفر

  1. خرما    ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
  2. شیر    ۴ پیمانه و ۲/۳ پیمانه
  3. نشاسته ذرت   ۴ قاشق غذا خوری
  4. کره ۲ قاشق غذا خوری
  5. شکر قهوه ای  ۳ قاشق غذا خوری
  6. مغز گردو و خامه فرم  گرفته  به میزان لازم
  7. دارچین   ۱ قاشق مربا خوری

پودینگ خرما

بیشتر بخوانید :طرز تهیه کیک شیرازی خوشمزه

طرز تهیه پودینگ خرما

■ ابتدا خرماها را می شوییم و پوست آنها را جدا می کنیم، سپس با دو سوم پیمانه شیر داخل میکسر می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند و به شکل پوره در بیایند.

■ سپس ۴ پیمانه شیر باقیمانده را به همراه شکرقهوه ای، نشاسته ذرت و پودر دارچین داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مواد را به صورت مدام هم می زنیم.تا غلیظ شود

■ پس از اینکه مواد غلظت پیدا کردند، پوره خرما را اضافه می کنیم و در مرحله پایانی کره را هم اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی از حرارت بیفتد. ظرف دسر را اماده کرده  مواد را داخل آنها می ریزیم و  داخل یخچال قرار می دهیم تا پودینگ خودش را بگیرد و آماده سرو شود. پس از اینکه پودینگ خودش را گرفت آنرا از یخچال خارج می کنیم .

در آخر روی پودینگ را با خامه فرم گرفته و مغز گردو تزیین می کنیم.  و دارچین را هم برای تزیین  روی خامه الک می کنیم.

بیشتر بخوانید  :طرز تهیه پودینگ شکلات و گردو

تبسی کباب ترکیه خوشمزه و ساده +طرز تهیه

براونی دسر خوشمزه بدون فر +طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا