
پودینگ خرما
مواد لازم برای تهیه پودینگ خرما
4 نفر
- خرما 200 تا 250 گرم
- شیر4 پیمانه و 2/3 پیمانه
- نشاسته ذرت 4 قاشق غذا خوری
- کره 2 قاشق غذا خوری
- شکر قهوه ای 3 قاشق غذا خوری
- مغز گردو و خامه فرم گرفته به میزان لازم
- دارچین 1 قاشق مربا خوری

پودینگ خرما
طرز تهیه پودینگ خرما
■ ابتدا خرماها را می شوییم و پوست آنها را جدا می کنیم، سپس با دو سوم پیمانه شیر داخل میکسر می ریزیم و به خوبی میکس می کنیم تا کاملا یکدست شوند و به شکل پوره در بیایند.
■ سپس ۴ پیمانه شیر باقیمانده را به همراه شکرقهوه ای، نشاسته ذرت و پودر دارچین داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مواد را به صورت مدام هم می زنیم.تا غلیظ شود
■ پس از اینکه مواد غلظت پیدا کردند، پوره خرما را اضافه می کنیم و در مرحله پایانی کره را هم اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی از حرارت بیفتد. ظرف دسر را اماده کرده مواد را داخل آنها می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا پودینگ خودش را بگیرد و آماده سرو شود. پس از اینکه پودینگ خودش را گرفت آنرا از یخچال خارج می کنیم .
در آخر روی پودینگ را با خامه فرم گرفته و مغز گردو تزیین می کنیم و دارچین را هم برای تزیین روی خامه الک می کنیم.
ارسال دیدگاه