پودینگ خرما یک دسر خوشمزه و مقوی است که به ویژه برای کودکان بسیار مناسب است. در اینجا طرز تهیه این دسر خوشمزه را برای شما آوردهایم.
مواد لازم برای تهیه پودینگ خرما
مناسب برای 4 نفر:
- خرما 200 تا 250 گرم
- شیر 4 پیمانه و 2/3 پیمانه
- نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
- کره 2 قاشق غذا خوری
- شکر قهوهای 3 قاشق غذا خوری
- مغز گردو و خامه فرم گرفته به میزان لازم
- دارچین 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه پودینگ خرما
ابتدا خرماها را می شوییم و پوست آنها را جدا می کنیم، سپس با دو سوم پیمانه شیر داخل میکسر میریزیم و میکس میکنیم تا پوره یکدستی به دست آید.
سپس 4 پیمانه شیر باقیمانده را به همراه شکر قهوهای، نشاسته ذرت و پودر دارچین داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مواد را به صورت مداوم هم میزنیم تا غلیظ شود.
زمانی که مواد غلظت پیدا کردند، پوره خرما را اضافه کرده و در مرحله پایانی کره را هم اضافه میکنیم. قابلمه را از روی حرارت بر میداریم و میگذاریم کمی از حرارت بیفتد. بعد از آن، مواد را داخل ظرف دسر ریخته و به مدت چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا پودینگ خود را بگیرد.
بعد از اینکه پودینگ خود را گرفت، آن را از یخچال خارج کرده و روی آن را با خامه فرم گرفته و مغز گردو تزیین میکنیم و دارچین را هم برای تزیین روی خامه الک میکنیم.
ارسال دیدگاه