پودر پاپریکا / طرز تهیه پودر پاپریکا در منزل و کاربرد آن

دوشنبه 6 اردیبهشت 1400 آشپزی
پودر پاپریکا

فهرست مطالب :

1-خواص پاپریکا:

2-مواد لازم  برای تهیه پودر پاپریکا

3-طرز تهیه پودر پاپریکا

پودر پاپریکا:

پودر پاپریکا یا پودر فلفل دلمه خشک شده جرء ادویه های خوشمزه و پر طرفدار است که طعم و رنگ بینظیری به غذاها می  دهد و تهیه پودر پاپریکا در منزل راحت است. طبیعت  پاپریکا گرم و خشک است. پاپریکا سرشار از آنتی اکسیدان ها، کاروتنوئید ها، ویتامین A، ویتامین B6، ویتامین E، کپسایسین و فیبر است.پودر پاپریکا در تهیه غذا های مجارستانی، هندی، اتریشی، اسپانیایی و مراکشی استفاده می شود.مجارستان بهترین پاپریکا را  تولید می کند. با طرز تهیه پودر پاپریکا با ما همراه باشید در بخش آشپری دایان طرز تهیه پودر پیاز خانگی  و  سس فلفل خانگی و ادویه پلوی جنوبی  را مشاهده کنید

 

پودر پاپریکا

پودر پاپریکا

خواص پاپریکا:

  1.  پودر پاپریکا درمان کننده زخم ها است .
  2. ناراحتی پوستی را درمان می کند.
  3. ناراحتی گوارشی را درمان می کند .
  4. جلوگیری از ریزش مو
  5. بی خوابی را درمان می کند
  6.  التهابات بدن را از بین می برد
  7.  غنی از ویتامین A است.
  8. انرژی دهنده قوای بدن
  9.  کاهنده فشار خون
  10. در مان کننده  کبد  چرب

کاربرد پودر پاپریکا :

علاوه بر استفاده از پودر پاپریکا در طعم دادن به مرغ خورشتی و کباب مرغ ، از پودر پاپریکا  برای طعم دادن تخم مرغ، گوشت، انواع سوپ و انواع خورشت ها نیز استفاده می شود.  نکته مهم در  مصرف پودر پاپریکا این است که در پایان مراحل پخت غذاها به آن اضافه کنید تا رنگ و خاصیت آن حفظ شود.

 

پودر پاپریکا

پودر پاپریکا

 

مواد لازم  برای تهیه پودر پاپریکا

  1. فلفل دلمه ای قرمز  : ۱ کیلوگرم

طرز تهیه پودر پاپریکا

  • برای تهیه پودر پاپریکا از فلفل دلمه  استفاده می شود سعی کنید از فلفل دلمه  قرمز سالم و تازه استفاده کنید .
  • ابتدا فلفل دلمه ای ها را به خوبی بشویید و اجازه دهید  آب اضافی ان خارج شود سپس فلفل دلمه  را از وسط برش دهید  و دانه ها و قسمت های اضافی انرا خارج  کنید و فلفل  را به صورت  نیم دایره های  نازک خرد کنید و داخل یک سینی  مناسب بچینید.
  • برای خشک کردن فلفل دلمه ای ها یا  آنها را جلوی نور خورشید قرار  دهید  بین ۲ تا ۵ روز زمان برای خشک شدن فلفل لازم است یا  از فر برای خشک کردن استفاده کنید که  خیلی سریع تر آماده می شود.فر را با کمترین درجه حرارت  روشن  کنید و سینی حاوی فلفل دلمه ای را داخل فر قرار دهید . هر زمان فر بیش از  حد گرم شد فر را به مدت ۴۵ دقیقه خاموش می کنیم تا حرارت کم شود و رنگ فلفل دلمه ها تغییر نکند  سپس دوباره فر را روشن کنید تا زمانی که فلفل ها خشک شوند.
  • پس از اینکه فلفل دلمه ای ها خشک شدند سریع انها با  آسیاب برقی  پودر  کنید. چرا  که اگر فلفل دلمه ای خشک شده در فضای خانه بماند رطوبت محیط را جذب می کند و دیگر به خوبی آسیاب نمی شود.
  • پس از اینکه پودر  پاپریکا آماده شد آنرا داخل ظرف درب دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید  این کار باعث می شود که طعم و عطر پاپریکا تا مدت طولانی ثابت بماند.
chogterme morge

چغرتمه مرغ /طرز تهیه خورشت چغرتمه مرغ خوشمزه گیلانی

ماده غذایی که نباید با پنیر مصرف شود

ماده غذایی که نباید با پنیر مصرف شود

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا