طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی خوشمزه

چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404 آشپزی
پودر پاپریکا

پودر پاپریکا یکی از ادویه های محبوب است که نه تنها طعم فوق العاده ای به غذاها می بخشد، بلکه دارای خواص درمانی زیادی نیز می باشد. این ادویه به عنوان مواد اصلی در بسیاری از غذاهای مجارستانی، هندی و اسپانیایی شناخته می‌شود و می‌توانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید.

خواص پاپریکا:

  1. درمان کننده زخم‌ها
  2. درمان ناراحتی‌های پوستی
  3. کاهش ناراحتی‌های گوارشی
  4. جلوگیری از ریزش مو
  5. درمان بی‌خوابی
  6. کاهش التهابات بدن
  7. غنی از ویتامین A
  8. افزایش انرژی بدن
  9. کاهش فشار خون
  10. درمان کبد چرب

مواد لازم برای تهیه پودر پاپریکا

  • ۱ کیلوگرم فلفل دلمه ای قرمز

طرز تهیه پودر پاپریکا

  • فلفل دلمه‌ای را بشویید و به دو نیم تقسیم کنید و دانه‌های آن را خارج کنید. سپس به صورت نازک خرد کنید و روی سینی بچینید.
  • فلفل‌ها را در زیر نور خورشید یا در فر خشک کنید. برای استفاده از فر، آن را در کمترین دما قرار دهید و فلفل‌ها را به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
  • بعد از خشک شدن، فلفل‌ها را بلافاصله آسیاب کنید تا رطوبت جذب نکنند.
  • پودر پاپریکا را در ظرف دربسته نگهداری کنید تا عطر و طعم آن حفظ شود.

با استفاده از پودر پاپریکا می‌توانید طعم و رنگ فوق العاده ای به غذاها اضافه کنید. به خاطر داشته باشید که این ادویه را در پایان پخت به غذا اضافه کنید تا خواص آن حفظ شود.

chogterme morge

طرز تهیه خورش چغرتمه مرغ گیلانی خوشمزه

koreshte venoshk

طرز تهیه خوشمزه ترین خورش ونوشک کرمانشاهی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا