پنکیک یکی از دسرهای محبوب و خوشمزه است که به سرعت آماده میشود و میتواند گزینهای عالی برای صبحانه یا عصرانه باشد. شما میتوانید این پنکیک دارچینی را به همراه انواع مربا سرو کرده و از طعم دلپذیر آن لذت ببرید.
مواد لازم پنکیک:
- آرد 1 و نیم فنجان – 195 گرم
- شکر قهوه ای 1 قاشق سوپخوری
- بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
- دارچین 1 قاشق سوپخوری
- کره (آب شده) 3 قاشق سوپخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- شیر 1 و 1/4 فنجان – 295 میلی لیتر
- تخم مرغ عدد
- عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
رویه پنیر خامه ای:
- عصاره وانیل نصف قاشق چایخوری
- شیر 3 تا 4 قاشق سوپخوری
- کره (بی نمک، آب شده) 1/4 فنجان – 57 گرم
- پنیر خامه ای 85 گرم
- شکر پودری (الک شده) 1 و نیم فنجان – 171 گرم
طرز تهیه پنکیک:
در یک کاسه ی بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم بزنید. در یک کاسه ی متوسط شیر، تخم مرغ، کره ی آب شده و 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل را با هم بزنید.
برای اینکه پنکیک به بیشترین حد پوف کند دو مخلوط را تا موقعی که می خواهید پنکیک ها را بپزید از هم جدا نگه دارید. زمانی که برای پختن پنکیک آماده بودید یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید. زمانی می فهمید تابه داغ شده است که وقتی چند قطره آب داخل آن بپاشید شروع به حرکت در سطح تابه بکند و کم کم بخار شود.
حالا وسط مخلوط آرد یک گودی باز کنید و مخلوط شیر را درون آن بریزید و با یک قاشق دو مخلوط را هم بزنید تا ترکیب شوند. اگر داخل خمیر تکه های کوچک دیده شود مشکلی نیست. در واقع این چیزی است که می خواهید اتفاق بیفتد. خیلی مهم است که خمیر را بیش از حد هم نزنید. اگر خمیر پنکیک کمی حباب زد نگران نباشید، طبیعی است.
کف تابه را با اسپری نچسب آشپزی چرب کنید یا با برس کره ی آب شده بمالید. سپس با یک پیمانه ی اندازه گیری به اندازه ی 1/4 فنجان خمیر را داخل تابه بریزید. خمیر را به آرامی به اندازه ی یک دایره به قطر 10 سانتی متر پهن کنید. زمانی که دیدید لبه های پنکیک به نظر خشک شده و حباب های ریز روی آن دیده می شود آن را برگردانید. این مرحله 2 دقیقه طول می کشد. زمانی که برگرداندید 1 تا 2 دقیقه دیگر تا زمانی که قهوه ای طلایی روشن شود و وسطش بپزد در تابه بپزید.
برای درست کردن رویه، کره را در یک روغن دان کوچک روی حرارت ملایم داغ کنید. تابه را از روی شعله بردارید سپس پنیر خامه ای را بریزید و هم بزنید. ابتدا به نظر مخلوط نشده می آیند اما بعد از هم زدن یک خمیر غلیظ درست می شود. شکر پودری، عصاره وانیل و 2 قاشق سوپخوری شیر را بریزید و هم بزنید. بایستی رویه را قطره قطره روی پنکیک ها بریزید.
اگر خیلی غلیظ بود 1 یا 2 قاشق سوپخوری دیگر شیر اضافه کنید. پنکیک ها را که رویه قطره قطره روی آنها ریخته شده و مغز آجیل خرد شده (در صورت استفاده) روی آن قرار دارد، گرم سرو کنید.
ارسال دیدگاه