طرز تهیه پنکیک ژاپنی

سه‌شنبه 16 شهریور 1400 آشپزی

در این مطلب، یک روش متفاوت و جالب از طرز تهیه پنکیک ژاپنی صبحانه را برایتان آموزش داده ایم که برای پذیرایی از مهمان ها گزینه خوبی محسوب می شود.

مواد لازم:

  •     ۲ عدد زرده تخم مرغ
  •     یک چهارم پیمانه شکر
  •     نصف پیمانه شیر
  •     سه چهارم پیمانه پودر آماده پنکیک
  •     ۴ عدد سفیده تخم مرغ
  •     کره (برای سرو)
  •     سیروپ (برای سرو)

طرز تهیه:

در یک کاسه بزرگ، زرده های تخم مرغ، شکر، شیر و پودر پنکیک را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.در یک کاسه بزرگ دیگر، سفیده های تخم مرغ را تا زمانی هم بزنید که کاملا پف کنند.

سفیده تخم مرغ را به مخلوط پنکیک اضافه کرده و به صورت دورانی آن ها را مخلوط کنید.قالب های فلزی و گرد را با روغن چرب کرده و در وسط تابه بگذارید. حرارت را تا حد امکان کم کنید. هر کدام از قالب ها را با سه چهارم پیمانه از مواد پر کنید. در تابه را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه پخته و سطح آن ها طلایی شود.

سپس با کفگیر برگردانید و ۵ دقیقه دیگر با در بسته بپزید تا طرف دیگر پنکیک ها نیز طلایی شود.آن ها را به همراه کره و سیروپ موردعلاقه سرو کنید.

دستور پخت پانت کیک سیب دارچینی

طرز تهیه ترشی پیاز و هویج

koloche goshte

کلوچه گوشت / طرز تهیه کلوچه گوشت فینگر فود خوشمزه و مقوی در فر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا