طرز تهیه یک غذای ایتالیایی خوشمزه و جذاب

شنبه 20 اردیبهشت 1404 آشپزی
پنه پاستا

در این مطلب، شما را با یک غذای ایتالیایی لذیذ آشنا خواهیم کرد که از یک پیش غذا و غذای اصلی تشکیل شده و در سراسر جهان بسیار محبوب است.

پنه پاستا به دلیل وجود خامه در آن، بافت لطیف و طعم بسیار خوبی دارد. از طرفی بروشتا نیز یک نان تست خوشمزه با عطر سبزیجات معطر و سیر است که به عنوان پیش غذا فوق‌العاده‌ای شناخته می‌شود.

برای یادگیری مراحل پخت آن ها در ادامه با ما همراه باشید.

پیش غذا: بروشتا (بروسکتا)

مواد لازم:

  • ۱ قرص نان ایتالیایی (یا باگت)
  • ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ۱ حبه سیر خرد شده
  • ادویه ایتالیایی (مخلوط سبزیجات معطر)
  • ۶ عدد گوجه فرنگی متوسط
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۴ برگ ریحان

طرز تهیه غذای ایتالیایی:

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

درون مایکروفر، ۳ قاشق غذاخوری کره را آب کرده و یک حبه سیر خرد شده درون آن بریزید و هم بزنید.

قرص نان باگت را به ورقه‌هایی به ضخامت ۲٫۵ سانتی‌متری برش دهید. روی سطح هر کدام از نان‌ها از مخلوط کره آب‌شده بریزید.

سپس ادویه ایتالیایی که شامل پودر انواع سبزیجات عطری است را به همراه پنیر پارمسان روی سطح نان‌ها بپاشید.

نان‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا کاملاً برشته و ترد شوند. در یک کاسه بزرگ، گوجه فرنگی، سیر، نمک، فلفل سیاه، ریحان و روغن زیتون را مخلوط کنید.

روی نان‌های سیر به مقدار کافی از مخلوط گوجه فرنگی بریزید و روی آن‌ها را نیز با پنیر پارمسان تزئین کنید.

غذای اصلی: پنه با سس گوجه فرنگی و خامه

مواد لازم:

  • ۲۳۰ گرم پنه پاستا
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف یک عدد پیاز سفید، خرد شده
  • ۱ حبه سیر رنده شده
  • نصف قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چایخوری ریحان خشک
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • نصف پیمانه آب
  • ۱٫۵ پیمانه سس گوجه فرنگی
  • نصف پیمانه خامه

طرز تهیه غذای ایتالیایی:

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون تابه بزرگی داغ کنید.

پیاز و سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا پیازها سبک شوند. سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و هم بزنید.

آب، ریحان خشک، پرک فلفل قرمز و نمک را بیفزایید و اجازه دهید دو دقیقه نیم جوش شود.

خامه را افزوده و هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند. در این مرحله، سس باید کاملاً لطیف باشد.

پنه پاستای آبکش‌شده را به سس بیفزایید و هم بزنید تا همه سطح پاستا را بپوشاند.

در تابه را بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه جوش خورده و پاستا به طور کامل نرم شود. غذا را با برگ‌های تازه ریحان تزئین و سرو کنید.

مواد غذایی عضله ساز

طرز تهیه دسر شکلاتی خوشمزه با جو و توت فرنگی

غذاهای ایرانی

بهترین غذاهای ایرانی از نگاه سرآشپز آمریکایی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا