چیز کیک هویج یک دسر فوقالعاده است که ترکیبی از کیک هویج و چیز کیک را ارائه میدهد. این دسر علاوه بر طعم فوقالعادهاش، به خاطر ظاهری زیبا نیز محبوب است. در ادامه طرز تهیه چیز کیک هویج را مشاهده میکنید.
مواد لازم:
- ۱٫۵ پیمانه هویج رنده شده
- ۱ ¼ پیمانه آرد کامل
- ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
- ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
- ⅛ قاشق چایخوری جوز هندی
- نصف پیمانه روغن گیاهی
- ⅔ پیمانه پودر قند
- ⅓ پیمانه شکر قهوه ای
- دو عدد تخم مرغ بزرگ
- ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
برای چیز کیک :
- ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای
- ⅔ پیمانه پودر قند
- ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
- ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نصف پیمانه خامه ترش
طرز تهیه:
اول فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. کف قالب موردنظر را با روغن چرب کنید. هویجها را درون یک کاسه بزرگ رنده کرده و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ دیگر، پودر قند، شکر قهوهای و تخممرغها را با یکدیگر مخلوط کنید. روغن و وانیل را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند. بقیه مواد کیک هویج را به همراه هویجهای رندهشده، درون کاسه بریزید و هم بزنید. سپس آنها را کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید. تخممرغها را یکی یکی اضافه کرده و هم بزنید. در یک قالب کمربندی، سهچهارم از مخلوط کیک هویج را بریزید. سطح آن را صاف کنید. سپس نیمی از مخلوط چیزکیک را بریزید و سطحش را صاف کنید. همین لایهها را دوباره تکرار کنید. این کیک را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شود.
کیک را از فر خارج کرده و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا خنک شود. سپس به مدت ۴ ساعت یا یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید. کیک آماده سرو است.
ارسال دیدگاه