پلوی سیر و کلم شیرازی خوشمزه و مقوی +طرز تهیه

چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۳۹۹ آشپزی

پلوی سیر و کلم   شیرازی

سیر و کلم برگ مزاجی گرم دارد و با توجه به مواد اولیه آن نظیر گوشت، برنج، لوبیا و روغن حیوانی، بسیار مقوی است و افراد ضعیف به ‌ویژه مبتلا به ضعف توان جنسی می‌توانند از آن بیشتر استفاده کنند.ناتوانی جنسی یکی از مشکلاتی است که باعث به وجود آمدن مشکلات بسیاری بین زوج ها می شود. ولی دیگر نگران نباشید به جای استفاده از داروهای شیمیایی این غذای مقوی را درست کنی

. این غذا که غذای سنتی شیراز است در صورت مصرف میزان مناسب و با رعایت فاصله سه‌ساعته از زمان خواب می‌تواند باعث بهبود خواب شود و برای شب امتحان، کنکور و … کمک کننده باشد. برای جلوگیری از مضرات آن بهتر است در پخت برنج از ادویه پلویی، گشنیز و شوید استفاده شود.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه قنبر پلوی شیرازی

پلو سیر کلم شیرازی

مواد لازم برای  تهیه پلو سیر و کلم شیرازی

 برنج ۵۰۰ گرم
کلم خرد شده یک عدد
 لوبیا سبز خرد شده  ۳۰۰ گرم
روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به ‌میزان لازم
سیر و شویدخرد شده ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
ادویه پلویی یک قاشق چایخوری
روغن حیوانی ۲ قاشق سوپخوری
زعفران دم ‌کرده یک قاشق چایخوری

طرز تهیه پلو سیر و کلم شیرازی 

■ ابتدا باید پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید.ادویه را به پیاز داغ اضافه کرده و گوشت خرد شده  را با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا گوشت نیمه پز شود

■   سپس به گوشت نیم پز شده کلم (کلم قمری یا کلم برگ ) خرد شده، لوبیا سبز و سیر سبز و شوید را  اضافه کرده  (که متوانید این سبزیجات را کمی تفت دهید سپس اضافه کنید) و بگذارید تا گوشت و مابقی مخلفات کامل بپزد و آ ب آن جمع شود و در آخر زعفران را اضافه کنید.و کنار بگذارید

 

■ برنج را  ۳ ساعت  قبل خیس  کرده و سپس برنج را  آبکش کرده و این مایه گوشت و مخلفات  را مانند پلوهای مخلوط لا به لای برنج ریخته و دم کنید .برای داخل برنج از روغن حیوانی استفاده کنید.

دسرهای شکلاتی ساده و خوشمزه با مایکروفر

کباب بال مرغ عسلی ترد و خوشمزه +طرز تهیه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا