پلوی سیر و کلم شیرازی

یکشنبه 8 اسفند 1400 آشپزی
پلوی سیر و کلم شیرازی

پلوی سیر و کلم شیرازی

سیر و کلم برگ مزاجی گرم دارد و با توجه به مواد اولیه آن نظیر گوشت، برنج، لوبیا و روغن حیوانی، بسیار مقوی است و افراد ضعیف به ‌ویژه مبتلا به ضعف توان جنسی می‌توانند از آن بیشتر استفاده کنند.ناتوانی جنسی یکی از مشکلاتی است که باعث به وجود آمدن مشکلات بسیاری بین زوج ها می شود. ولی دیگر نگران نباشید به جای استفاده از داروهای شیمیایی این غذای مقوی را درست کنی

این غذا که غذای سنتی شیراز است در صورت مصرف میزان مناسب و با رعایت فاصله سه‌ساعته از زمان خواب می‌تواند باعث بهبود خواب شود و برای شب امتحان، کنکور و … کمک کننده باشد. برای جلوگیری از مضرات آن بهتر است در پخت برنج از ادویه پلویی، گشنیز و شوید استفاده شود.

پلوی سیر و کلم شیرازی

پلوی سیر و کلم شیرازی

مواد لازم برای تهیه پلو سیر و کلم شیرازی

  • برنج 500 گرم
  • کلم خرد شده 1 عدد
  • روغن مایع2 قاشق
  • پیاز داغ 3 قاشق
  • لوبیا سبز خرد شده300 گرم
  • سیر و شویدخرد شده
  • زعفران دم ‌کرده 1 قاشق
  • روغن حیوانی 500 گرم
  • گوشت گوسفند500 گرم
  • نمک، فلفل، زردچوبه
پلوی سیر و کلم شیرازی

پلوی سیر و کلم شیرازی

پلو سیر و کلم شیرازی 

■ ابتدا باید پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید.ادویه را به پیاز داغ اضافه کرده و گوشت خرد شده  را با پیاز تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا گوشت نیمه پز شود

یتیمک/ طرز تهیه یتیمک کدو برای گیاهخواران

■   سپس به گوشت نیم پز شده کلم (کلم قمری یا کلم برگ ) خرد شده، لوبیا سبز و سیر سبز و شوید را  اضافه کرده  (که متوانید این سبزیجات را کمی تفت دهید سپس اضافه کنید) و بگذارید تا گوشت و مابقی مخلفات کامل بپزد و آ ب آن جمع شود و در آخر زعفران را اضافه کنید.و کنار بگذارید

■ برنج را  3 ساعت  قبل خیس  کرده و سپس برنج را  آبکش کرده و این مایه گوشت و مخلفات  را مانند پلوهای مخلوط لا به لای برنج ریخته و دم کنید .برای داخل برنج از روغن حیوانی استفاده کنید.

پلوی سیر و کلم شیرازی

 

دستور پخت ۸ نوع غذا جدید و خوشمزه با مرغ

غذا جدید و خوشمزه با مرغ

dal adas

دال عدس / طرز تهیه خوراک و خورش دال عدس متفاوت و خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا