پسته پلو
پسته پلو:یکی از انواع پلوها ایرانی می باشد که از گذشته تا امروز تهیه می شود و در زمان قاجار یکی از پلوهای محبوب در دربار بوده و با گوشت گردن و یا ماهیچه و یا گوشت قلقلی یا مرغ تهیه می شود و همان طور که از نام غذا پیداست برای تهیه پلو از پسته استفاده می شود
مواد لازم برای پسته پلو
- برنج:1 کیلو
- پسته تازه بدون پوست:نیم کیلو
- شوید:نیم کیلو
- گوشت یا مرغ :نیم کیلو
- زعفران ساییده :نصف قاشق چای خوری
- سیب زمینی متوسط :2 عدد
- نمک و روغن:به اندازه کافی
- پسته پلو
طرز تهیه پسته پلو
- برنج را بشویید و با مقداری نمک و آب چند ساعت خیس دهید.شوید را هم بعد ار تمیز کردن و شستن ،خرد کنید.
- مرغ یا گوشت را هم تکه کنید و به همراه یک عدد پیاز و ادویه جات بپزید .مغز پسته را هم نصف کنید و به همراه برنج در حال جوشیدن اضافه کنید و وقتی مغز برنج نیم پخت شد.
- آنها را آبکش کنید. ته قابلمه مورد نظر برای تهیه پسته پلو ، مقداری روغن بریزید و سیب زمینی ها را حلقه ای ببرید و ته قابلمه بچینید و بعد برنج را به همراه پسته با کفگیر در قابلمه بریزید و لابه لای برنج شوید خرد شده را بریزید.
- بعد از اینکه برنج ها تمام شدند مقداری زعفران دم کرده روی برنج بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید . بعد از اینکه برنج دم کشید ، آن را در ظرف مورد نظرتان بکشید و گوشت یا مرغ پخته شده را روی برنج قرار دهید.
نکات مهم برای تهیه پسته پلو دامغانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
پسته پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ارسال دیدگاه