» آشپزی » پخت ۴ نوع فلفل دلمه‌ ای شکم پر

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۲/۱۰ - ۱۲:۰۸

 کد خبر: 168427
 124 بازدید

پخت ۴ نوع فلفل دلمه‌ ای شکم پر

پخت ۴ نوع  فلفل دلمه‌ ای شکم پر

 

۱. طرز تهیه فلفل دلمه‌ ای شکم پر ساده

مواد لازم (برای ۴ عدد دلمه)
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
لپه ۸۰ گرم
برنج نصف پیمانه
سبزی دلمه (شامل جعفری، مرزه، ریحون، ترخون و تره) ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
 روغن  به میزان لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه  به میزان لازم
فلفل دلمه‌ای ۴ عدد

دستور پخت

  • لپه را از شب قبل خیس کنید، هنگام آماده کردن مواد دلمه، لپه را با کمی آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
  • برنج را نیز مانند لپه بهتر است که از شب قبل خیس کنید و هنگام آماده کردن دلمه آن را نیم پز و آبکش کنید و کنار بگذارید.
  • سبزی دلمه را می‌توانید آماده تهیه کنید و یا خودتان جعفری، مرزه، ریحون، ترخون و تره را تهیه کنید و بشویید، سپس آن‌ها را خرد کنید و با هم مخلوط کنید.
  • پیاز را نگینی و ریز خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفت دهید.
  • گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی تغییر رنگ دهد.
  • نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • برنج و لپه‌ی نیم پز شده و سبزی‌های خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید.
  • رب گوجه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در تابه را بگذارید تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه مواد بپزند.
  • در این مدت سر فلفل دلمه را ببرید و داخل آن را خالی کنید. (سر فلفل را دور نریزید)
  • وقتی مواد آماده شد و کمی سرد شد، فلفل‌ها را از مواد پر کنید و سر آن را روی آن بگذارید و در قابلمه کنار یکدیگر بچینید.
  • ۲ قاشق غذاخوری رب را در یک تابه کوچک با روغن سرخ کنید، سپس کمی آب جوش، نمک و فلفل به آن اضافه و مخلوط کنید تا یک سس یکدست حاصل شود.
  • سس را در قابلمه بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا دلمه‌ها بپزند.

 

 

فلفل دلمه ای شکم پر

۲. طرز تهیه فلفل دلمه‌ ای شکم پر مکزیکی

مواد لازم (برای ۴ عدد دلمه)
فلفل دلمه‌ای بزرگ  ۴ عدد
گوشت بوقلمون چرخ شده ۴۵۰ گرم
برنج پخته شده ۲ پیمانه
 ذرت کنسروی  ۱/۲ پیمانه
لوبیا قرمز کنسروی  ۲۸۰ گرم
سس سالسا ۱ پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده  ۲ پیمانه
فلفل، نمک، ادویه  به میزان لازم

 

دستور پخت

  • ابتدا برنج را بپزید و کنار بگذارید.
  • لوبیا و و ذرت را نیز هر کدام را جداگانه آب پز کنید و کنار بگذاید.
  • برنج، لوبیا و ذرت پخته شده را با هم مخلوط کنید و سپس پنیر و سس سالسا را نیز به آن اضافه کنید.
  • گوشت چرخ‌کرده را درون تابه با کمی روغن تفت دهید و کمی نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه به آن بزنید.
  • پس از چند دقیقه کمی سس سالسا به آن اضافه کنید.
  • گوشت آغشته به سالسا را به مخلوط برنج و لوبیا و ذرت اضافه و مخلوط کنید.
  • فلفل دلمه‌ای‌ها را به دو قسمت تقسیم کنید و داخل آن را از مواد درست شده و روی آن را با پنیر پر کنید.
  • کف سینی فر را یک کاغذ روغنی پهن کنید و فلفل‌های پر شده را روی آن بچینید.
  • فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود.
  • سینی را به مدت نیم ساعت در فر بگذارید.


فلفل دلمه ای شکم پر مکزیکی
۳. طرز تهیه فلفل دلمه‌ ای شکم پر با پنیر

مواد لازم (برای ۶ عدد فلفل)
فلفل دلمه‌ای درشت  ۶ عدد
گوشت چرخ کرده  ۴۵۰ گرم
پیاز خرد شده  ۱/۲ پیمانه
گوجه خرد شده تفت داده شده  ۴۰۰ گرم
برنج ۱/۲ پیمانه
نمک  ۱ قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده شده  ۱ پیمانه
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه  به میزان لازم

 

روش تهیه

  • فلفل دلمه‌ها را بشویید و سر آن را ببرید و مواد داخل آن را خارج کنید، سپس آن‌ها را در یک قابلمه آب، به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند. پس از ۵ دقیقه آن‌ها را از آب خارج کنید و برعکس بگذارید تا آب‌های داخل آن خارج شود.
  • برنج را از شب قبل خیس کنید و هنگام آماده کردن دلمه آن را نیم پز و آبکش کنید و کنار بگذارید.
  • در یک تابه پیاز‌های نگینی و ریز شده را تفت دهید.
  • گوشت چرخ کرده را به پیاز‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا تغییر رنگ دهند.
  • نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
  • برنج نیم پز شده را اضافه کنید.
  • در پایان گوجه ریز خرد شده را اضافه کنید و خوب با مواد مخلوط کنید.
  • در ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا مواد با یکدیگر بپزند و طعم بگیرند.
  • فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا داغ شود.
  • پس از اینکه مواد گوشتی آماده شد، فلفل‌ها را از مواد پر کنید و روی آن را پنیر خرد شده بریزید. (می‌توانید کمی پنیر هم لابه‌لای مواد بریزید).
  • فلفل‌های پر شده را در یک ظرف (ظرف پیرکس یا هر ظرفی که بشه تو فر گذاشت) کنار یکدیگر بچینید.
  • ظرف را به مدت نیم ساعت در فر بگذارید.

 

فلفل دلمه ای شکم پر با پنیر

۴. طرز تهیه فلفل دلمه‌ای شکم پر روی گاز

مواد لازم (برای ۴ عدد فلفل)
فلفل دلمه‌ای ۴ عدد
پیاز خرد شده یک عدد
سیر رنده شده  ۵ الی ۶ حبه
مرغ پخته و ریز خرد شده  یک پیمانه
سس باربیکیو  یک قاشق مرباخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل  به اندازه کافی

دستور تهیه

  • در یک تابه پیاز و سیر را خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید.
  • مرغ را به آن اضافه کنید و کمی نمک و فلفل به آن بزنید.
  • در این مدت سر فلفل دلمه را ببرید و داخل آن را خالی کنید. (سر فلفل را دور نریزید)
  • سپس فلفل‌ها را با مواد آماده شده پر کنید و سر فلفل را روی آن بگذارید.
  • ۲ قاشق غذاخوری رب را در یک تابه کوچک با روغن سرخ کنید، سپس کمی آب جوش، نمک و فلفل به آن اضافه و مخلوط کنید تا یک سس یکدست حاصل شود.
  • سس را در قابلمه بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت روی گاز با حرارت کم بگذارید تا دلمه‌ها بپزند.
  • پس از پخت در ظرف مورد نظر را بگذارید و نوش جان کنید.

 

فلفل دلمه ای شکم پر

منبع:ستاره


برچسب ها : , , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.