» آشپزی » پخت ۴ نوع فلفل دلمه‌ ای شکم پر

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۰/۲۲ - ۱۲:۰۸

پخت ۴ نوع فلفل دلمه‌ ای شکم پر

پخت ۴ نوع  فلفل دلمه‌ ای شکم پر

دلمه‌ ای شکم پر

 

۱. طرز تهیه فلفل دلمه‌ ای شکم پر ساده

مواد لازم (برای ۴ عدد دلمه)
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
لپه ۸۰ گرم
برنج نصف پیمانه
سبزی دلمه (شامل جعفری، مرزه، ریحون، ترخون و تره) ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۴ قاشق غذاخوری
 روغن  به میزان لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه  به میزان لازم
فلفل دلمه‌ای ۴ عدد

دستور پخت

  • لپه را از شب قبل خیس کنید، هنگام آماده کردن مواد دلمه، لپه را با کمی آب روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود، سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.
  • برنج را نیز مانند لپه بهتر است که از شب قبل خیس کنید و هنگام آماده کردن دلمه آن را نیم پز و آبکش کنید و کنار بگذارید.
  • سبزی دلمه را می‌توانید آماده تهیه کنید و یا خودتان جعفری، مرزه، ریحون، ترخون و تره را تهیه کنید و بشویید، سپس آن‌ها را خرد کنید و با هم مخلوط کنید.
  • پیاز را نگینی و ریز خرد کنید و در تابه با کمی روغن تفت دهید.
  • گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی تغییر رنگ دهد.
  • نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  • برنج و لپه‌ی نیم پز شده و سبزی‌های خرد شده را نیز به مواد اضافه کنید و خوب باهم مخلوط کنید.
  • رب گوجه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در تابه را بگذارید تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه مواد بپزند.
  • در این مدت سر فلفل دلمه را ببرید و داخل آن را خالی کنید. (سر فلفل را دور نریزید)
  • وقتی مواد آماده شد و کمی سرد شد، فلفل‌ها را از مواد پر کنید و سر آن را روی آن بگذارید و در قابلمه کنار یکدیگر بچینید.
  • ۲ قاشق غذاخوری رب را در یک تابه کوچک با روغن سرخ کنید، سپس کمی آب جوش، نمک و فلفل به آن اضافه و مخلوط کنید تا یک سس یکدست حاصل شود.
  • سس را در قابلمه بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا دلمه‌ها بپزند.

 

دلمه‌ ای شکم پر

فلفل دلمه ای شکم پر

 

۲. طرز تهیه فلفل دلمه‌ ای شکم پر مکزیکی

مواد لازم (برای ۴ عدد دلمه)
فلفل دلمه‌ای بزرگ  ۴ عدد
گوشت بوقلمون چرخ شده ۴۵۰ گرم
برنج پخته شده ۲ پیمانه
 ذرت کنسروی  ۱/۲ پیمانه
لوبیا قرمز کنسروی  ۲۸۰ گرم
سس سالسا ۱ پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده  ۲ پیمانه
فلفل، نمک، ادویه  به میزان لازم

 

دستور پخت

  • ابتدا برنج را بپزید و کنار بگذارید.
  • لوبیا و و ذرت را نیز هر کدام را جداگانه آب پز کنید و کنار بگذاید.
  • برنج، لوبیا و ذرت پخته شده را با هم مخلوط کنید و سپس پنیر و سس سالسا را نیز به آن اضافه کنید.
  • گوشت چرخ‌کرده را درون تابه با کمی روغن تفت دهید و کمی نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه به آن بزنید.
  • پس از چند دقیقه کمی سس سالسا به آن اضافه کنید.
  • گوشت آغشته به سالسا را به مخلوط برنج و لوبیا و ذرت اضافه و مخلوط کنید.
  • فلفل دلمه‌ای‌ها را به دو قسمت تقسیم کنید و داخل آن را از مواد درست شده و روی آن را با پنیر پر کنید.
  • کف سینی فر را یک کاغذ روغنی پهن کنید و فلفل‌های پر شده را روی آن بچینید.
  • فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود.
  • سینی را به مدت نیم ساعت در فر بگذارید.

دلمه‌ ای شکم پرفلفل دلمه ای شکم پر مکزیکی
۳. طرز تهیه فلفل دلمه‌ ای شکم پر با پنیر

دلمه‌ ای شکم پر

مواد لازم (برای ۶ عدد فلفل)
فلفل دلمه‌ای درشت  ۶ عدد
گوشت چرخ کرده  ۴۵۰ گرم
پیاز خرد شده  ۱/۲ پیمانه
گوجه خرد شده تفت داده شده  ۴۰۰ گرم
برنج ۱/۲ پیمانه
نمک  ۱ قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده شده  ۱ پیمانه
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه  به میزان لازم

 

روش تهیه

  • فلفل دلمه‌ها را بشویید و سر آن را ببرید و مواد داخل آن را خارج کنید، سپس آن‌ها را در یک قابلمه آب، به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا کمی نرم شوند. پس از ۵ دقیقه آن‌ها را از آب خارج کنید و برعکس بگذارید تا آب‌های داخل آن خارج شود.
  • برنج را از شب قبل خیس کنید و هنگام آماده کردن دلمه آن را نیم پز و آبکش کنید و کنار بگذارید.
  • در یک تابه پیاز‌های نگینی و ریز شده را تفت دهید.
  • گوشت چرخ کرده را به پیاز‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا تغییر رنگ دهند.
  • نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
  • برنج نیم پز شده را اضافه کنید.
  • در پایان گوجه ریز خرد شده را اضافه کنید و خوب با مواد مخلوط کنید.
  • در ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا مواد با یکدیگر بپزند و طعم بگیرند.
  • فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا داغ شود.
  • پس از اینکه مواد گوشتی آماده شد، فلفل‌ها را از مواد پر کنید و روی آن را پنیر خرد شده بریزید. (می‌توانید کمی پنیر هم لابه‌لای مواد بریزید).
  • فلفل‌های پر شده را در یک ظرف (ظرف پیرکس یا هر ظرفی که بشه تو فر گذاشت) کنار یکدیگر بچینید.
  • ظرف را به مدت نیم ساعت در فر بگذارید.

 دلمه‌ ای شکم پر

فلفل دلمه ای شکم پر با پنیر

 


برچسب ها : , , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه