پخت کیک / پخت کیک با ماست بهتره یا با شیر

دوشنبه 23 آبان 1401 آشپزی
pokhte kake

پخت کیک در خانه کار  بسیار لذت بخش هست . برای پخت کیک در خانه گاهی متوجه می شوید یکی از مواد اولیه را نداریدو اینجاست که به فکر جایگزین کردن مواد می افتید در بخش آشپزی مجله دایان  با  تاثیر  اضافه کردن ماست یا شیر در پخت کیک با ما همراه باشید. همچنین نکات مهم در پخت کیک را مشاهده کنید

 

پخت کیک با ماست یا شیر

پخت کیک

پخت کیک با ماست بهتره یا شیر

  1.  برای پخت کیک اگر دوست دارید بافت کیک شما نرم باشد از ماست استفاده کنید  بسته به میزان مواد اولیه  مقدار مناسبی ماست به مواد کیک اضافه کنید و معجزهآ« را ببینید.  ماست، کیک را منحصر به فرد می کند.
  2.  اضافه کردن ماست به  کیکهای با طعم شکلات یا لیمو  بافت بسیار خوبی به کیک می دهید شما با اضافه کردن ماست پر چرب به مایه کیک می توانید شیر و کره را از ترکیب کیک حذف کنید.( ماست جایگزین کره و شیر می شود)
  3. . ماست به علت داشتن چربی طبیعی، به کیک رطوبت لازم را می دهدو کیک شما خشک نمی شود.
  4. ماست یونانی بهترین گزینه برای پخت کیک هست چرا که  به طور طبیعی اسیدی است، با جوش شیرین در محصولات پخته واکنش نشان می دهد . این اسیدی بودن طعم ملایمی را ایجاد می کند و طعم کیک  را متعادل می سازد..همچنین ماست منبع عالی کلسیم، پتاسیم و ویتامین B است.
  5. اضافه کردن شیر در بعضی از کیکی ها الزامی هست و بسته به نوع کیک در آن از شیر یا ماست استفاده کنید.شیر به عنوان منبع مایع برای آبرسانی به مواد خشک عمل می کندطعم خوبی به کیک میبخشد.به کیک رنگ می بخشد.بافت کیک را نرم می کند.پروتئین موجود در شیر یک خمیر قوی ایجاد می کند که می تواند  کیک مراحل پخت را تحمل کند.  شکر موجود در شیر نیز به ایجاد پوسته قهوه ای روی ظرف شما کمک می کند.
تهیه کیک باقلواخوشمزه

نتیجه گیری

پخت کیک با شیر یا ماست روی بافت و مزه کیک  تاثیر دارد پس بسته به نوع کیک می توانید از شیر یا ماست در پخت کیک استفاده کنید.

kotlet soya

کتلت/ طرز تهیه کتلت سویا ساده و خوشمزه

moraba khormalo

مربا / طرز تهیه مربای خرمالو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا