پخت کیک
پخت کیک ملاس تاهینی یک دسر خوشمزه است که خوردن آن با چای یا قهوه در هر فصل سرما میچسبد. این کیک شامل مواد مغذی ماند ارده و شیره خرما یا انگور است و هرکسی که آن را درست کند حتما دوست خواهد داشت.
مواد لازم
* 1 قاشق چایخوری شکر گرانول
* 1 قاشق چایخوری شیر
* 3 عدد تخم مرغ
* 1 قاشق چایخوری ارده
* 1 قاشق چایخوری شیره خرما یا انگور
* 1 ق چ بیکینگ پودر
* 1 ق چ وانیل
* آرد 3 پیمانه
برای تزئین : آجیل یا گردو
ابتدا تمام قسمت های قالب کیک خود را با کره چرب می کنیم و در یخچال نگهداری می کنیم تا مواد کیک را آماده کنیم .به این ترتیب کیک ما بدون اینکه به قالب بچسبد به راحتی بیرون می آید .
تهیه مواد کیک
سه عدد تخم مرغ را در یک کاسه بریزید و حدود 3 دقیقه با همزن بزنید تا کف کند .
یک قاشق چایخوری شکر گرانول اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سفید شود . به یاد داشته باشید ، هر چه بیشتر بکوبید ، کیک شما بهتر می شود . همچنین مطمئن شوید که تخم مرغ ها در دمای اتاق هستند .
یک لیوان شیر ، یک لیوان ارده و یک لیوان شیره به تخم مرغ هایمان که به اندازه کافی هم زده ایم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد خوب مخلوط شوند و یکی دو دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم
سپس یک ق چ وانیل ، یک ق چ بیکینگ پودر و سه پیمانه آرد اضافه کنید و برای آخرین بار با سرعت کم همزن بزنید .
خمیر کیک ما آماده است ، حالا تمام قسمت های قالب کیک خود را با کره چرب می کنیم . به این ترتیب کیک ما بدون اینکه به قالب بچسبد به راحتی بیرون می آید .
پس از آن ، کنجد را به طور متعادل روی قالبتان بپاشید . بعد خمیر کیکمون رو به قالبمون انتقال میدیم با آجیل یا گردو تزئین میکنیم.و حدود 50 دقیقه در فر 170 درجه گرم شده بپزیم .
در اینجا به این نکته اشاره می کنم که اگر آن را با دمای بالا بپزید ، کیک شما می ریزد و ممکن است خمیر داخل آن بماند ، زیرا داخل کیک شما کاملا پخته نشده است .
بعد از بیرون آمدن اولین دمای کیک پخته شده ، آن را از قالب خارج می کنیم و می گذاریم خنک شود
کیک خنک شده را بعد از برش می توانیم سرو نوش جان – کنیم .
ارسال دیدگاه