نحوه پخت کیک کاتوشا (کیک خیس کاکائویی )

جمعه 12 اردیبهشت 1399 آشپزی

مواد لازم:  

1-روغن مایع  یک لیوان

2-شکر دانه ریز یک لیوان

3-شیر نصف لیوان

4- کاکائو دو قاشق غذاخوری

5-تخم مرغ سه عدد متوسط

6-آرد یک لیوان

7-وانیل نوک قاشق چای خوری

8-یک قاشق مربا خوری بکین پودر

9-نمک یک پیس(خیلی کم )

دستور پخت

ابتدا شیر  شکر و پودر کاکائو را در مخلوط کن ریخته هم میزنیم تا شکر حل شود و  سس یک دستی درست شود (پنج قاشق سوپ خوری از سس را  برداشته کنار میگزاریم ) به بقیه سس تخم مرغ ها و وانیل اضافه کرده و دو دقیقه هم میزنیم سپس روغن مایع و شیر  را اضافه میکنیم و دوباره هم زده، این مواد را داخل کاسه بزرگ ریخته و (آرد سه بار الک شده با بکینگ پود ) و نمک را اضافه کرده با لیست در یک جهت هم میزنیم تا آرد گلوله نشود، هم زدن را تا جایی که یک دست شود ادامه میدهیم مواد آماده شده را در قالب چرب شده ( یا کف قالب را با کمی  روغن  چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته ) ریخته و در فر از قبل روشن شده قرار میدهیم ،دمای فر  180 درجه سانتی گراد می باشد و زمان 25الی 30 دقیقه البته این مدت بستگی به فر شما دارد باید کیک را بعد از 20 دقیقه با فرو کردن سیخ چوبی یا چنگال امتحان کرد اگه سیخ چوبی تمیز خارج شد یعنی زمان پخت تمام شده در غیر این صورت زمان پخت را کمی بیشتر میکنیم بعد از پخت کیک را از فر خارج کردها تا سرد شود، سپس پنچ قاشق سس کاکائو ی را که کنار گذاشته بودیم را روی کیک ریخته و کیک را برش میدهیم

نوش جان

طرز تهیه کباب درباری (ثریایی)

نحوه پخت کاپ سیب زمینی پنیری

دستور پخت استیک سیب زمینی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi