طرز تهیه کیک کاتوشا خوشمزه و جذاب

پنج‌شنبه 22 خرداد 1404 آشپزی
کیک کاتوشا

کیک کاتوشا یک دسر لذیذ و خیس است که با طعمی منحصر به فرد و بافتی نرم و لطیف ارائه می‌شود. این کیک پس از پخت با سسی از مواد خود پوشانده می‌شود و به همین دلیل از محبوبیت بالایی برخوردار است. برای یادگیری نحوه تهیه این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید!

مواد لازم کیک کاتوشا:

  • آرد یک لیوان
  • تخم مرغ سه عدد متوسط
  • روغن مایع یک لیوان
  • شکر دانه ریز یک لیوان
  • شیر نصف لیوان
  • کاکائو دو قاشق غذاخوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر
  • نمک یک پیس (خیلی کم)

کیک کاتوشا

دستور پخت کیک کاتوشا:

در مرحله اول، شیر، شکر و پودر کاکائو را در مخلوط کن ریخته و هم می‌زنیم تا شکر حل شود و سس یک دستی درست شود. (پنج قاشق سوپ‌خوری از سس را برداشته و کنار می‌گذاریم).

به بقیه سس، تخم مرغ‌ها و وانیل اضافه کرده و دو دقیقه هم می‌زنیم. سپس روغن مایع و شیر را اضافه می‌کنیم و دوباره هم زده، این مواد را داخل کاسه بزرگ ریخته و آرد الک شده با بکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و به صورت دورانی هم می‌زنیم تا آرد گلوله نشود. هم زدن را تا جایی که یکدست شود ادامه می‌دهیم.

مواد آماده شده را در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل روشن شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم. زمان پخت حدود 25 تا 30 دقیقه است. البته این مدت بستگی به فر شما دارد. پس از 20 دقیقه، می‌توانیم با فرو کردن سیخ چوبی یا چنگال کیک را امتحان کنیم. اگر سیخ چوبی تمیز خارج شد، یعنی زمان پخت تمام شده است، در غیر اینصورت زمان پخت را کمی بیشتر می‌کنیم.

پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده تا سرد شود، سپس پنج قاشق سس کاکائو را که کنار گذاشته بودیم روی کیک ریخته و کیک را برش می‌زنیم.

نوش جان!

مینی چیز کیک

طرز تهیه مینی چیز کیک خوشمزه و جذاب

پخت خورش آلو مسما

طرز تهیه خورش آلو مسما با گوشت خوشمزه و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا