
دستور پخت کیک کاتوشا
کیک کاتوشا یک کیک بسیار خوشمزه است که جزو کیک های خیس به حساب می آید که بعد از تهیه با سسی از خود مواد پوشانده و سرو میشه.کیک کاتوشا بافت نرم و لطیفی داره همراه ما با آشپزی مجله دایان باشید
مواد لازم کیک کاتوشا:
1-آرد یک لیوان
2-تخم مرغ سه عدد متوسط
3-روغن مایع یک لیوان
4-شکر دانه ریز یک لیوان
5-شیر نصف لیوان
6- کاکائو دو قاشق غذاخوری
7-وانیل نوک قاشق چای خوری
8-یک قاشق مربا خوری بکین پودر
9-نمک یک پیس(خیلی کم )
دستور پخت کیک کاتوشا:
در مرحله اول شیر شکر و پودر کاکائو را در مخلوط کن ریخته هم میزنیم تا شکر حل شود و سس یک دستی درست شود(پنج قاشق سوپ خوری از سس را برداشته کنار میگزاریم )
به بقیه سس تخم مرغ ها و وانیل اضافه کرده و دو دقیقه هم میزنیم سپس روغن مایع و شیر را اضافه میکنیم و دوباره هم زده، این مواد را داخل کاسه بزرگ ریخته و (آرد سه بار الک شده با بکینگ پود ) و نمک را اضافه کرده با لیست در یک جهت هم میزنیم تا آرد گلوله نشود، هم زدن را تا جایی که یک دست شود ادامه میدهیم مواد آماده شده را در قالب چرب شده ( یا کف قالب را با کمی روغن چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته ) ریخته و در فر از قبل روشن شده قرار میدهیم.
،دمای فر 180 درجه سانتی گراد می باشد و زمان 25الی 30 دقیقه البته این مدت بستگی به فر شما دارد باید کیک را بعد از 20 دقیقه با فرو کردن سیخ چوبی یا چنگال امتحان کرد اگه سیخ چوبی تمیز خارج شد یعنی زمان پخت تمام شده در غیر این صورت زمان پخت را کمی بیشتر میکنیم بعد از پخت کیک را از فر خارج کردها تا سرد شود، سپس پنچ قاشق سس کاکائو ی را که کنار گذاشته بودیم را روی کیک ریخته و کیک را برش میدهیم
نوش جان
ارسال دیدگاه