کباب تابهای لذیذ ترکی
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده 300 گرم
سیب زمینی متوسط 1 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زعفران ساییده ۱/۴ قاشق چایخوری
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1/2 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
آب جوش به میزان لازم
نحوه پخت کباب تابهای
گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید، پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و همراه با نمک، زردچوبه و فلفل به گوشت اضافه کنید.
مواد را با دست خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا مانند خمیر شود و حالت چسبندگی پیدا کند.
مواد را به طور یکنواخت کف تابه نچسبی پهن کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. نیازی به افزودن روغن به تابه نیست.
در ضمن سعی کنید مواد را در یک لایه نازک کف تابه پهن کنید، زیرا پس از پختن ضخیم تر می شود.
درب تابه را ببندید، 3-4 دقیقه صبر کنید تا کباب روی حرارت متوسط بپزد و آب بیندازد.
در این زمان حرارت را کمتر کنید و با یک قاشق پلاستیکی روی گوشت برش های موازی ایجاد کنید.
سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید.
گوجه فرنگی را به صورت حلقه ای خرد کنید. حلقه های گوجه فرنگی و سیب زمینی را روی کباب تابه ای بچینید.
کمی روغن مایع به تابه اضافه کنید. درب تابه را ببندید و اجازه دهید کباب روی حرارت ملایم بپزد.
در اواسط پخت، سس گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی رنده شده را در کاسه ای بریزید و زعفران و نمک را به آن اضافه کنید.
کمی آب جوش به آن اضافه کنید تا سس رقیقی به دست آید، سپس این سس را روی کباب بدهید.
درب تابه را ببندید و 40-30 دقیقه فرصت دهید تا سس غلیظ شود و سیب زمینی ها نرم و پخته شوند.
کباب را در ظرف سرو قرار دهید و با نان یا برنج میل کنید.نوش جان…….
ارسال دیدگاه