
طرز تهیه کاسرول سبزیجات و کاسرول گوشت
طرز تهیه کاسرول (Casserole) یک پیش غذا لذیذ است که در ظرف های مخصوصی در داخل فر قرار گرفته و پخته میشود. در تهیه این غذا می توانید انواع مختلف مواد خوراکی را که دوست دارید بر طبق دستورالعمل های خودش آماده کنید و بپزید. در این مطلب طرز تهیه کاسرول گوشت و پاستا و طرز پخت کاسرول سبزیجات با اسفناج و قارچ و پنیر به شما آموزش می دهیم
در پخت کاسرول سبزیجات از پنیر گرویر و پارمسان، و همچنین از اسفناج، قارچ، و سیر استفاده میشود. این کاسرول تقریبا نوعی پیتزا است که گوجه فرنگی ندارد.
مواد مورد نیاز کاسرول سبزیجات با اسفناج و قارچ و پنیر
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۸ فنجان نان ایتالیایی
۲۸۰ گرم قارچ، خرد شده
۲ حبه سیر، خرد شده
۱۴۰ گرم اسفناج تازه
۱۱۰ گرم پنیر گرویر،
یکسوم فنجان پارمسان رنده شده
8عدد تخم مرغ بزرگ
دو و نیم فنجان ترکیب شیر و خامه
۱ قاشق چای خوری برگ آویشن تازه، به صورت درشت خرد شده
نمک و فلفل سیاه
1-طرز تهیه کاسرول سبزیجات با اسفناج و قارچ و پنیر
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.
ظرف مخصوص کاسرول را با روغن چرب کنید.
درداخل یک ظرف نانهای مکعبی، ۲ قاشق چای خوری روغن، یکچهارم قاشق چای خوری نمک، و مقداری فلفل آسیاب شده با هم ترکیب کنید.
یک ماهیتابهی بزرگ را روی شعله حرارت دهید؛ ترکیب نان را داخل ماهیتابه بریزید و هر از گاهی آن را هم بزنید تا مواد به رنگ قهوهی طلایی در بیایند
ماهیتابه را شسته. ۲ قاشق غذاخوری روغن باقی مانده را داخل آن بریزید و ظرف را روی شعله قرار دهید تا روغن داغ شود. قارچ را به صورت یک لایه داخل ظرف بریزید و حدود ۳ دقیقه صبر کنید تا کمکم قهوهای رنگ شوند؛
اکنون بگذارید قارچها روی حرارت بمانند؛ سپس، سیر، آویشن، یکچهارم قاشق چای خوری نمک و مقداری فلفل را به قارچ اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دائما مواد را به هم بزنید؛
اکنون، اسفناج و مابقی یکچهارم قاشق چای خوری نمک را نیز اضافه کنید. اجازه دهید مواد بپزند و هر از گاهی آن را به هم بزنید تا اسفناجها نرم شوند
نیمی از نانهای مکعبی را داخل ظرف کاسرول منتقل کنید، و روی آنها به مقدار مساوی پنیر گرویر و پارمسان بریزید. ترکیب قارچ و اسفناج را نیز به صورت یک لایهی صاف داخل ظرف کاسرول پخش کنید.
در نهایت، مابقی نانهای مکعبی را نیز به همراه پنیر گرویر و پارمسان روی مواد بریزید.
تخم مرغها، ترکیب خامه و شیر، نیم قاشق چای خوری نمک، و مقدار مناسبی فلفل را داخل یک کاسهی بزرگ با یکدیگر ترکیب کنید. این ترکیب را نیز به مواد داخل ظرف کاسرول اضافه کنید.
درب ظرف را بپوشانید و آن را دستکم به مدت ۶ ساعت، یا یک شب، داخل یخچال قرار دهید. نیم ساعت پیش از اقدام برای پختن مواد، ظرف را از یخچال خارج کنید.
دمای فر را به ۱۷۵ درجهی سانتیگراد برسانید. کاسرول را داخل فر بگذارید و حدود ۵۰ الی ۵۵ صبر کنید تا کاستارد به خوبی شکل بگیرد و روی آن به رنگ قهوهای طلایی در آید
. سپس، ظرف را از فر خارج کنید و ۱۵ دقیقه دست نگه دارید تا کمی خنک شود؛ نوش جان!
مواد لازم کاسرول گوشت و پاستا
روغن زیتون ۲ ق غ
پیاز سفید خرد شده ۱ و نیم فنجانفلفل دلمه ریز خرد شده ۱ فنجان
سیر خرد شده ۱ ق غ
پوره گوجه فرنگی ۷۸۰ گرم
گوشت چرخ کرده گاو ۶۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
قارچ حلقه شده ۱۱۵ گرم
پاستا ۳۳۶ گرم
ذرت ۱ و نیم فنجان
زیتون سیاه خرد شده ۴۲۰ گرم
پنیر چدار رنده شده ۲۲۵ گرم
2-طرز تهیه کاسرول گوشت وپنیر :
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.
۱ قاشق روغن به همراه هم پیز و فلفل دلمه حدود ۴ دقیقه تفت دهید .بعد سیر را اضافه کرده ۱ دقیقه دیگر تفت دهید . گوجه ها را اضافه کرده.تا خوب سرخ شودبعد اجازه ۱۰ دقیقه همینطور بجوشد سپس حرارت را کم کنید تا سس گرم بماند .در ظرفی دیگر ۱ قاشق رغن ریخته روی حرارت متوسط به بالا بگذارید و حدود ۲ دقیقه گوشت گاو را تفت دهید تا رویشان قهوه ای شود .
در حین پخت گوشت ها کمی نمک رویشان بپاشید . نیازی نیست داخل گوشت ها کاملا بپزید چون پخت کامل د ر فر انجام خواهد شد .گوشت را از روی حرارت برداشته به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید .در همان تابه ای که گوشت گاو را تفت دهید.
قارچ را در روغن باقیمانده داخل ظرف تفت داده به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کنید .پاستا را با ۲ لیتر آب جوش و ۱ ق غ نمک حدود ۴-۵ دقیقه بپزید تا کمی نرم شود.پاستا را داخل ظرف مورد نظر ریخته با سس گوجه به همراه ذرت ، زیتون و دو سوم از پنیر مخلوط نمایید و مابقی پنیر را رویش بپاشید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید بپزد .
ارسال دیدگاه