طرز پخت کاسرول سبزیجات با اسفناج و قارچ و پنیر

چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ آشپزی
پخت کاسرول سبزیجات

 

گاهی اوقات، برای تهیه‌ی یک غذا خوب باید وقت زیادی صرف کنید. برای تهیه‌ی این کاسرول صبحانه زمان نسبتا بیش‌تری لازم است، ولی ارزش آن را دارد. اگر برای شروع یک روز خوب، به دنبال غذای پنیری، نرم، و لذیذ هستید، این دستورالعمل شما را به خواسته‌تان می‌رساند. در این غذا از پنیر گرویر و پارمسان، و هم‌چنین از اسفناج، قارچ، و سیر استفاده می‌شود. این کاسرول تقریبا نوعی پیتزا است که گوجه فرنگی ندارد.

مواد مورد نیاز

۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۸ فنجان نان ایتالیایی

۲۸۰ گرم قارچ، خرد شده

۲ حبه سیر، خرد شده

۱۴۰ گرم اسفناج تازه

۱۱۰ گرم پنیر گرویر،

یک‌سوم فنجان پارمسان رنده شده

۸عدد تخم مرغ بزرگ

دو و نیم فنجان ترکیب شیر و خامه

۱ قاشق چای خوری برگ آویشن تازه، به صورت درشت خرد شده

نمک  و فلفل سیاه

 

طرز تهیه غذا برای ناهار

ظرف مخصوص کاسرول را با روغن چرب کنید.

نان‌های مکعبی، ۲ قاشق چای خوری روغن، یک‌چهارم قاشق چای خوری نمک، و مقداری فلفل آسیاب شده را داخل یک کاسه‌ی بزرگ با هم ترکیب کنید.

یک ماهیتابه‌ی بزرگ را روی شعله حرارت دهید؛ ترکیب نان را داخل ماهیتابه بریزید و هر از گاهی آن را هم بزنید تا مواد به رنگ قهوه‌ی طلایی در بیایند

ماهیتابه را تمیز کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن باقی مانده را داخل آن بریزید و ظرف را روی شعله قرار دهید تا روغن داغ شود. قارچ را به صورت یک لایه داخل ظرف بریزید و حدود ۳ دقیقه صبر کنید تا کم‌کم قهوه‌ای رنگ شوند؛

اکنون بگذارید قارچ‌ها روی حرارت بمانند؛ سپس، سیر، آویشن، یک‌چهارم قاشق چای خوری نمک و مقداری فلفل را به قارچ اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دائما مواد را به هم بزنید؛

اکنون، اسفناج و مابقی یک‌چهارم قاشق چای خوری نمک را نیز اضافه کنید. اجازه دهید مواد بپزند و هر از گاهی آن را به هم بزنید تا اسفناج‌ها نرم شوند

نیمی از نان‌های مکعبی را داخل ظرف کاسرول منتقل کنید، و روی آن‌ها به مقدار مساوی پنیر گرویر و پارمسان بریزید. ترکیب قارچ و اسفناج را نیز به صورت یک لایه‌ی صاف داخل ظرف کاسرول پخش کنید.

در نهایت، مابقی نان‌های مکعبی را نیز به همراه پنیر گرویر و پارمسان روی مواد بریزید.

تخم مرغ‌ها، ترکیب خامه و شیر، نیم قاشق چای خوری نمک، و مقدار مناسبی فلفل را داخل یک کاسه‌ی بزرگ با یکدیگر ترکیب کنید. این ترکیب را نیز به مواد داخل ظرف کاسرول اضافه کنید.

درب ظرف را بپوشانید و آن را دست‌کم به مدت ۶ ساعت، یا یک شب، داخل یخچال قرار دهید. نیم ساعت پیش از اقدام برای پختن مواد، ظرف را از یخچال خارج کنید.

دمای فر را به ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد برسانید. کاسرول را داخل فر بگذارید و حدود ۵۰ الی ۵۵ صبر کنید تا کاستارد به خوبی شکل بگیرد و روی آن به رنگ قهوه‌ای طلایی در آید

. سپس، ظرف را از فر خارج کنید و ۱۵ دقیقه دست نگه دارید تا کمی خنک شود؛ نوش جان!

خوراک قفقفازی

نحوه پخت خوراک مرغ قفقازی

غذای فرنگی

دستور پخت هونکاربیندی غذای لاکچری ترکیه ای

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا