دستور تهیه پارمیجانای مرغ غذای لذیذ ایتالیایی

دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۳۹۹ آشپزی
چیکن پارمیجانای

پخت پارمیجانای مرغ غذای خوشمز ایتالیایی

 

مواد لازم:

۲/۱ فنجان آرد ساده

– نمک و پودر فلفل سیاه

– ۸ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان

– ۴۵۵ گرم پاستای رشته ای

۲/۱ فنجان روغن زیتون

– ۲ قاشق غذاخوری کره

– ۴ حبه سیر، خرد شده

– ۱ پیاز متوسط کامل، خرد شده

– ۴/۳ فنجان آب مرغ

– ۳ عدد کنسرو ۴۱۰ گرمی گوجه فرنگی له شده

– ۱ قاشق غذاخوری شکر

– ۴/۱ فنجان جعفری تازه خرد شده، مقداری نیز برای سرو کردن

– ۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده،

– ریحان، برای سرو کردن

 

بیشتر بخوانید:پخت پنه مرغ با سس آلفردو

 

پخت پارمیجانای مر غ غذای خوشمز ایتالیایی

پخت پارمیجانای مرغ

پخت پارمیجانای مرغ

طرز تهیه پارمیجانای مر غ:

 آشپز خانه دایان:آبتدا آرد و مقداری نمک و فلفل را در یک بشقاب بزرگ ترکیب کنید. سینه‌های مرغ را در این مخلوط بغلتانید و کنار بگذارید

– پاستای رشته ای را بپزید تا نرم شود

– روغن زیتون و کره را با هم در یک تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. زمانی که کره آب شد و مخلوط کره و روغن داغ شد، هر طرف سینه مرغ را ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا قهوه‌ای شود. سینه‌های مرغ را از تابه درآورده و کناری بگذاید.

بدون این‌که تابه را تمیز کنید، سیر و پیاز را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید. آب مرغ را ریخته و ته ظرف را هم بزنید تا تمام طعم‌ها ترکیب شوند. اجازه دهید آب مرغ به مدت ۲ دقیقه بپزد تا مقدار آن به نصف برسد.

گوجه فرنگی‌های له شده را اضافه کرده و ترکیب کنید شکر و نمک و فلفل را اضافه کنید. بگذارید ۳۰ دقیقه بپزد.

نزدیک به انتهای پخت، جعفری خرد شده را ریخته و سس را هم بزنید.

سینه‌های مرغ را با دقت روی سس گذاشته و به طور کامل با پنیر پارمزان بپوشانید. درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید. بگذارید تا زمانی که پنیر آب شود و مرغ گرم شود، بپزد. پنیر بیشتری اضافه کنید.

پاستای رشته ای پخته را در بشقاب گذاشته و با سس بپوشانید. سینه‌های مرغ را روی آن گذاشته و جعفری و ریحان را روی آن بپاشید. زود، میل کنید.

بیشتر بخوانید:رولت مرغ چرخ شده مجلسی

طرز پخت کباب مالای هندی مرغ با طعم بی نظیر

طرز تهیه مانی پلو،پلوی خوشمزه دامغانی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا