» آشپزی » طرز تهیه پیراشکی روسی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۹/۰۴ - ۱۵:۰۱

طرز تهیه پیراشکی روسی

طرز تهیه پیراشکی روسی

پخت پیراشکی روسی  

 

  • نام غذا :پیراشکی روسی
  • زمان مهیا کردن:۱ساعت
  • مناسب برای:۴نفر
  • ملل:روسیه

پیراشکی روسی همان طور که از اسمش پیداست یک نوع غذای مخصوص کشور روسیه است.پیراشکی انواع مختلفی دارد و این مدل با چیزی که در ایران تهیه می شود متفاوت است .پیراشکی در واقع نامی متداول برای خوراکی هایی ست که با مواد غذایی خاصی پر شده و سرخ می شوند.تنوع در این نوع غذا به حدی زیاد است که شما می توانید داخل آن را از پنیر صبحانه تا مواد مایه ماکارونی پر کنید. خمیر پیراشکی می تواند از انواع خمیرهای نان حتی بربری نیز تهیه شود

 

مواد لازم

مواد لازم براى مايه گوشتى:

فيله مرغ : ١ سينه كوچك

پياز : ١ عدد

قارچ : ٢٠٠ گرم

فلفل دلمه :نصف عدد

پنير پيتزاى رنده شده : به ميزان لازم

نمك : به ميزان لازم

فلفل : به ميزان لازم

زردچوبه : به ميزان لازم

آويشن : به ميزان لازم

مواد لازم براى خمير:

آرد ک ٤ پيمانه

شير : ١ پيمانه

تخم مرغ : ٢ عدد

مایه خمیر : ٢ قاشق مربا خوری

شکر : ٢ قاشق مربا خوری

نمک : ١ قاشق چایخوری

كره : ٥٠ گرم

روغن مايع : ١/٤ پيمانه

ماست : ٢ قاشق غذاخوری

براى رومال:

زرده تخم مرغ : ١ عدد

شير ٢ تا ٣ : قاشق غذاخوری

سير : ١ حبه

كنجد براى تزيين

پخت پیراشکی روسی  

دستورپخت

ابتدا براى عمل امدن مايه خمير، شكر و شیر ولرم را با هم مخلوط ميكنيم .

مایه خمیر را روی مواد بالا ميپاشيم و روی |آن را ميپوشانيم و به مدت ده دقیقه استراحت ميدهيم تا عمل بیاید.

داخل یک کاسه کره آب شده و روغن مايع و تخم مرغها را مخلوط می کنیم .

به مواد نمک ميزنيم، سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه ميكنيم.

در این مرحله آرد را كم كم اضافه میکنیم و ورز ميدهيم تا خمیر درست شود.

کمی كه حالت خميرى پيدا كرد ماست را اضافه ميكنيم.

خمیر را همچنان ورز میدهیم و تا وقتى به دستمان نچسبد آرد اضافه ميكنيم،

خمیر را در همان ظرف چند بارى میکوبیم .

سپس روی آن را با دستمال مرطوب میپوشانیم و در يک جای گرم ميگذاريم.

اجازه می دهیم تا يكى دو ساعتى استراحت كند و حجيم شود.

 

مواد داخل پیراشکی:

ابتدا پياز را خورد ميكنيم و در روغن تفت ميدهيم.

كمى كه سبك شد سير ريز خورد شده را هم به آن اضافه ميكنيم ( ميتونيد از پودر سير استفاده كنيد يا كلا حذفش كنيد ).

پیاز و سیر را كمى تفت ميدهيم و فيله مرغى كه تقريبا ريز خورد كرديم را به آن اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم تا سرخ شود.

نمك و ادويه جات را اضافه می کنیم.

رنگ مواد كه تغيير كرد قارچهايى كه ريز خورد كرديم را به همراه فلفل دلمه اى كه نگينى خورد كرديم اضافه ميكنيم و خوب تفت ميدهيم.

خمیر که آماده شد از آن چونهای از نارنگى بزرگتر درست ميكنيم و روى سطح(میز یا یک سینی )که آرد پاشى شده ميچينيم و روی آن را ميپوشانيم و باز هم ميگذاريم يک ربع استراحت كند.

( حدودا ١٢ ، ١٣ تا چونه ميشه ).

سپس هر چونه را روى سطح آردپاشى شده با وردنه صاف ميكنيم و يكى دو قاشق از مواد گوشتى ميگذاريم و روی آن كمی پنير پيتزا ميگذاريم و ميپيچيم.

حالا به دلخواه يا با دست يا با قالب، فقط دقت ميكنيم درز خمیر را محكم ميكنيم كه توى پخت، باز نشود.

سينى فر را چرب ميكنيم و پيراشكى ها را با فاصله داخل آن ميچينيم.

براى رومال خمیر ها زرده تخم مرغ را كمی هم بزنيد.

سپس به آن دو سه قاشق شير اضافه ميكنيم ( من بجاى شير يه قاشق خامه زدم ).

با برس مخصوص آشپزی روى پيراشكى ها را رومال ميكنيم و دوست داشته باشيد می توانید کمی کنجد هم بزنید.

فر را از قبل روشن کرده و روی دمای ١٨٠ درجه می گذاریم.

حدود نيم ساعت يا تا وقتى زير و روی پیراشکی ها طلايى شود در فر ميگذاريم .


برچسب ها : , , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه