» آشپزی » دستور پخت پیتزا مخصوص ایتالیایی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۱۹ - ۱۲:۲۰

پخت پیتزا  اصلی  ایتالیایی

دستور پخت پیتزا مخصوص ایتالیایی

دستور پخت پیتزا مخصوص ایتالیایی

پخت پیتزا  اصلی  ایتالیایی

مواد لازم:

آرد:۲۸۰ گرم
مخمر خشک:  ۷ گرم
آب ولرم:۱۵۰ میلی لیتر
شکر:۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون:۲۰ میلی لیتر
سیر:مقداری بابت سلیقه خود
پیاز:نصف یک پیاز
گوجه فرنگی پوره شده: ۲۵۰ میلی لیتر
پنیر پیتزا موزارلا بوفالو:۱۲۵ گرم
برگ ریحان:۲۰ گرم
ژامبون مرغ یا گوشت:۱۰۰ گرم
انجیر:۳ عدد
نمک/فلفل/آرد برای سطح کار به مقدار لازم

پخت پیتزا  اصلی  ایتالیایی

As soon as the pizza is finished, cover with arugula leaves and Parma ham. Quarter figs and distribute over the pizza . Enjoy served warm.

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی:

 

۱-برای خمیر ابتدا آرد ، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. مخمر را در آب ولرم حل کرده و تقریباً با مخلوط آرد ورز دهید

۲-حالا روغن زیتون و را به  خمیر مان اضافه میکنیم

۳-خمیر را با یک حوله آشپزخانه پوشانده و بگذارید در مکانی گرم ب ۱ – ۲ ساعت تا استراحت کند تا خمیر دوبرابر شود

۴-برای سس ، سیر و پیاز ریز خرد کنید.

۵-بعد ، پیاز و سیر را در روغن نباتی تفت دهید تا شفاف شوند. بعد گوجه فرنگی های پوره شده  را بریزید و شکر و  نمک و فلفل را اضافه کنید. سس را بگذارید تا تقریباً  روی حرارت کم ۵ – ۷ دقیقه جا بیفتد.

۶-فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد / ۳۵۵ درجه فارنهایت گرم کنید. در مرحله بعدی ، خمیر را روی یک سینی پخته شده قرار دهید.

۷-سس گوجه فرنگی را به طور مساوی روی خمیر پخش کنید.

۸-حالا پنیر موزارلا را به صورت برش برش داده و به طور مساوی در پیتزا بچسبانید. سپس ، پیتزا را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد / ۳۵۵ درجه فارنهایت پخت کنید تا تقریباً. ۲۰ – ۲۵ دقیقه. تا قهوه ای طلایی.

۹-به محض اینکه پیتزا تمام شد ، آن را با برگهای ریحات  و ژامبون پارما بپوشانید.

و در آخر برای تزیین  انجیر و را روی پیتزا  قرا دهید

نوش جان………….

 


برچسب ها : , , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه