پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در انواع مختلفی تهیه میشود. اینجا 4 مدل پخت پلو مخصوص به شما معرفی میشود که میتوانید در مهمانیها و دورهمیها از آن لذت ببرید.
1-طرز تهیه هویج پلو
مواد لازم هویج پلو
- هویج چهار عدد متوسط
- سینه مرغ یک عدد
- برنج سه پیمانه
- رب گوجه فرنگی دو قاشق
- روغن به مقدار لازم
- پیاز یک عدد متوسط
- نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
- آب مرغ یک لیوان
طرز تهیه هویج پلو: برای درست کردن هویج پلو زعفرانی مجلسی با مرغ بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید. مرغ را با پیاز و سیر و زعفران و نمک تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و کمی طلایی شود. همچنین باید هویجها را شسته و رنده کنید و در یک ماهیتابه با کره تفت دهید. بعد از پخت برنج و ترکیب آن با هویج و کره، برای ۴۵ دقیقه دم کنید.
2-طرز تهیه عدس پلو
مواد لازم برای عدس پلو :
- ۲ پیمانه برنج
- ۱ پیمانه عدس
- ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۱ پیمانه کشمش پلویی
- ۱ عدد پیاز متوسط
- کره یا روغن مایع به میزان لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- زعفران دم کرده به میزان لازم
طرز تهیه عدس پلو: برنج را چند ساعت خیس کرده و با آب و نمک بپزید. عدس را هم بپزید و سپس پیاز را در روغن تفت دهید و به مخلوط اضافه کنید. سپس برنج و عدس را لایه لایه در قابلمه بگذارید و دم کنید.
3-طرز تهیه لوبیا پلو
مواد لازم لوبیا پلو
- لوبیا پانصد گرم
- مرغ نصف سینه مرغ
- فلفل دلمه نصف
- پیاز یک عدد بزرگ
- رب یک قاشق غذاخوری
- پوره گوجه یک لیوان
- روغن به میزان لازم
- پاپریکا یک قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- برنج سه لیوان
- کره پنجاه گرم
- زعفران غلیظ سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه لوبیا پلو: پیاز را رنده کنید و با روغن تفت دهید. سپس مرغ و سایر مواد را اضافه کنید و بعد از آماده شدن، برنج را آبکش کنید و لایه لایه در قابلمه بریزید و دم بگذارید.
4-طرز تهیه کلم پلو
مواد لازم کلم پلو :
- کلم قمری نیم کیلو
- آبغوره به میزان دلخواه
- پیاز 1 عدد
- گوشت چرخکرده 250 گرم
- آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
- برنج 4 پیمانه
- سبزی کلم پلو 200 گرم
طرز تهیه کلم پلو: کلم را خلالی خرد و تفت دهید. سپس گوشت را قلقلی کنید و هر دو را با هم ترکیب کنید. برنج را بجوشانید و با کلم و گوشت قلقلی دم کنید.
ارسال دیدگاه