4 مدل پخت پلو خوشمزه مخصوص شیراز

دوشنبه 2 تیر 1404 آشپزی
پخت پلو

پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در انواع مختلفی تهیه می‌شود. اینجا 4 مدل پخت پلو مخصوص به شما معرفی می‌شود که می‌توانید در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها از آن لذت ببرید.

1-طرز تهیه هویج پلو

مواد لازم هویج پلو

  • هویج چهار عدد متوسط
  • سینه مرغ یک عدد
  • برنج سه پیمانه
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق
  • روغن به مقدار لازم
  • پیاز یک عدد متوسط
  • نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
  • آب مرغ یک لیوان

طرز تهیه هویج پلو: برای درست کردن هویج پلو زعفرانی مجلسی با مرغ بهتر است از سینه مرغ استفاده کنید. مرغ را با پیاز و سیر و زعفران و نمک تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و کمی طلایی شود. همچنین باید هویج‌ها را شسته و رنده کنید و در یک ماهیتابه با کره تفت دهید. بعد از پخت برنج و ترکیب آن با هویج و کره، برای ۴۵ دقیقه دم کنید.

2-طرز تهیه عدس پلو

مواد لازم برای عدس پلو :

  • ۲ پیمانه برنج
  • ۱ پیمانه عدس
  • ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ پیمانه کشمش پلویی
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • کره یا روغن مایع به میزان لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • زعفران دم کرده به میزان لازم

طرز تهیه عدس پلو: برنج را چند ساعت خیس کرده و با آب و نمک بپزید. عدس را هم بپزید و سپس پیاز را در روغن تفت دهید و به مخلوط اضافه کنید. سپس برنج و عدس را لایه لایه در قابلمه بگذارید و دم کنید.

3-طرز تهیه لوبیا پلو

مواد لازم لوبیا پلو

  • لوبیا پانصد گرم
  • مرغ نصف سینه مرغ
  • فلفل دلمه نصف
  • پیاز یک عدد بزرگ
  • رب یک قاشق غذاخوری
  • پوره گوجه یک لیوان
  • روغن به میزان لازم
  • پاپریکا یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • برنج سه لیوان
  • کره پنجاه گرم
  • زعفران غلیظ سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه لوبیا پلو: پیاز را رنده کنید و با روغن تفت دهید. سپس مرغ و سایر مواد را اضافه کنید و بعد از آماده شدن، برنج را آبکش کنید و لایه لایه در قابلمه بریزید و دم بگذارید.

4-طرز تهیه کلم پلو

مواد لازم کلم پلو :

  • کلم قمری نیم کیلو
  • آبغوره به میزان دلخواه
  • پیاز 1 عدد
  • گوشت چرخکرده 250 گرم
  • آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
  • برنج 4 پیمانه
  • سبزی کلم پلو 200 گرم

طرز تهیه کلم پلو: کلم را خلالی خرد و تفت دهید. سپس گوشت را قلقلی کنید و هر دو را با هم ترکیب کنید. برنج را بجوشانید و با کلم و گوشت قلقلی دم کنید.

feritatay

طرز تهیه فریتاتا قارچ و اسفناج: صبحانه لاکچری و خوشمزه

چلو دیزی

طرز تهیه چلو دیزی خوشمزه و محبوب کاشانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا