
مافین شکلاتی کدو حلوایی
مافین شکلاتی کدو حلوایی چه چیزی بهتر از یک لاته ادویه کدو حلوایی گرم برای شروع روزتان است؟آنها فوق العاده مرطوب و خوش طعم هستند و در هر لقمه ای شکلات چیپسی خوش طعم وجود دارد.
در فصل پاییز کدوحلوایی، از جمله میوههای جذاب و خوشرنگ پاییزی است و در واقع یکی از نمادهای این فصل به شمار میرود.
با کدوحلوایی کیکها، دسرها و شیرینیهای خوشمزهای مثل چیزکیک کدوحلوایی، نان کدوحلوایی میتوانید درست کنید و با خوردن آنها، روزهای پاییزیتان را دلچسبتر کنید.
مواد ضروری برای پخت مافین شکلاتی کدو حلوایی
شکر سفید 3/4 پیمانه
1/4 فنجان روغن نباتی
2 عدد تخم مرغ بزرگ
3/4 فنجان کدو تنبل کنسرو شده
1/4 فنجان آب
1 1/2 فنجان آرد همه منظوره
3/4 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
1/4 قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده
1/4 قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
1/4 قاشق چایخوری نمک
1/2 فنجان شکلات چیپسی نیمه شیرین
دستور پخت مافین شکلاتی کدو حلوایی
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
قالب مافین را با روغن یا کره چرب کنید، سپس به آرامی روی آن آرد بپاشید. یا اگر آنها را دارید، از آسترهای مافین کاغذی استفاده کنید.
در یک کاسه متوسط، شکر، روغن و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. کنسرو کدو تنبل و آب را با هم مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.
در یک کاسه جداگانه آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، جوز هندی، میخک و نمک را با هم مخلوط کنید.
مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و هم بزنید. مطمئن باشید که خمیر را بیش از حد مخلوط نکنید.
خمیر کامل غلیظ و بدون توده خواهد بود. درست در انتها به آرامی شکلات چیپسی را هم بزنید.
خمیر مافین را در قالب های آماده مافین بریزید تا 2/3 پر شود. یک لایه اضافی شکلات چیپسی برای آن روکش به سبک نانوایی اضافه کنید.
آنها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید یا تا زمانی که خلال دندان داخل آن تمیز بیرون بیاید. بگذارید خنک شود و در آن فرو بروید!
ارسال دیدگاه