طرز تهیه پیتزا چرخی خوشمزه و سریع

جمعه 15 فروردین 1404 آشپزی
پخت فینگرفود‌های ساده و خوشمزه برای مهمانی‌ها

پیتزا چرخی یکی از میان وعده‌های خوشمزه و جذاب است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این پیتزا به شکل چرخان تهیه می‌شود و برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها بسیار مناسب است.

مواد لازم:

  • خمیر پیتزا
  • یک سوم پیمانه سس مارینارا
  • یک قاشق غذاخوری پونه تازه خرد شده
  • یک حبه سیر خرد شده
  • نیم تا دو سوم پیمانه پنیر موتزارلا
  • ۲۴ تا ۳۰ اسلایس سوسیس
  • ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
  • یک دوم پیمانه آرد سوخاری

طرز تهیه:

  1. دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  2. کمی آرد روی یک سینی بپاشید و خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر روی آن پهن کنید.
  3. سس مارینارا را روی خمیر پخش کنید و سیر و پونه کاهی خرد شده را روی آن بپاشید.
  4. پنیر موتزارلا را به طور یکسان روی سس پخش کنید و سوسیس‌ها را روی آن قرار دهید.
  5. از یک طرف شروع کنید و با دقت خمیر را رول کنید و سپس روی تخته برش قرار دهید به طوری که قسمت درز رو به پایین باشد.
  6. به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  7. آن را از یخچال درآورید و به شکل چرخ‌های ۳ سانتیمتری برش دهید.
  8. هر برش از پیتزا چرخی‌ها را در آرد سوخاری فرو کنید تا کاملا آن بپوشاند و سپس روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید. روی هر چرخ کمی پنیر پارمیزان بپاشید و ۱۶ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید یا تا زمانی که طلایی قهوه‌ای شود. (۵-۷ دقیقه آخر زیر آن‌ها را چک کنید تا مطمئن شوید نسوخته است)
  9. اجازه دهید ۵ دقیقه سرد شود و بعد با سس مارینارا میل کنید.

پیتزا چرخی

نکات اضافی: می‌توانید از انواع مختلف پنیرها و سوسیس‌ها استفاده کنید تا طعم‌های متفاوتی ایجاد کنید.

دستور پخت  خورش بادمجان و خورش بامیه و خورشت هویج

دستور پخت خوشمزه خورش بادمجان و خورش بامیه

دستور پخت شیشلیک شاندیز

طرز تهیه شیشلیک شاندیز در خانه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا