پیتزا چرخی یکی از میان وعدههای خوشمزه و جذاب است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این پیتزا به شکل چرخان تهیه میشود و برای مهمانیها و دورهمیها بسیار مناسب است.
مواد لازم:
- خمیر پیتزا
- یک سوم پیمانه سس مارینارا
- یک قاشق غذاخوری پونه تازه خرد شده
- یک حبه سیر خرد شده
- نیم تا دو سوم پیمانه پنیر موتزارلا
- ۲۴ تا ۳۰ اسلایس سوسیس
- ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان
- یک دوم پیمانه آرد سوخاری
طرز تهیه:
- دمای فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
- کمی آرد روی یک سینی بپاشید و خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر روی آن پهن کنید.
- سس مارینارا را روی خمیر پخش کنید و سیر و پونه کاهی خرد شده را روی آن بپاشید.
- پنیر موتزارلا را به طور یکسان روی سس پخش کنید و سوسیسها را روی آن قرار دهید.
- از یک طرف شروع کنید و با دقت خمیر را رول کنید و سپس روی تخته برش قرار دهید به طوری که قسمت درز رو به پایین باشد.
- به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
- آن را از یخچال درآورید و به شکل چرخهای ۳ سانتیمتری برش دهید.
- هر برش از پیتزا چرخیها را در آرد سوخاری فرو کنید تا کاملا آن بپوشاند و سپس روی کاغذ روغنی در سینی فر بگذارید. روی هر چرخ کمی پنیر پارمیزان بپاشید و ۱۶ تا ۲۰ دقیقه در فر بگذارید یا تا زمانی که طلایی قهوهای شود. (۵-۷ دقیقه آخر زیر آنها را چک کنید تا مطمئن شوید نسوخته است)
- اجازه دهید ۵ دقیقه سرد شود و بعد با سس مارینارا میل کنید.
نکات اضافی: میتوانید از انواع مختلف پنیرها و سوسیسها استفاده کنید تا طعمهای متفاوتی ایجاد کنید.
ارسال دیدگاه