پخت چیکن کانلونی غذای ایتالیایی / کانلونی سینه مرغ

شنبه، ۲۱ تیر ۱۳۹۹ آشپزی
طرز پخت چیکن کانلونی

طرز پخت چیکن کانلونی

کانلونی مرغ یک غذای ایتالیایی بسیار خوشمزه و لذیذ با طرز تهیه آسان است .این غذا را هم بعنوان غذای کامل و هم پیش غذا سرو می کنند.برای مشاهده مقالات بیشتر از سایت مجله آشپزی دایان مقالات بیشتری را مشاهده نمایید.

 

مواد لازم برای تهیه مرغ کانلونی

  • ۱۰ عدد کانلونی
  • ۳ عدد پیاز بزرگ
  • ۶ قاشق سوپ خوری روغن زیتون  ( ۹۰ میلی لیتر )
  • ۲ عدد سینه مرغ بزرگ
  • ۵ قاشق سوپ خوری پنیر سفید رنده شده( ۱۰۰ گرم )
  • ۱ قاشق سوپ خوری نمک ( ۱۵ گرم )
  • ۲ عدد گوجه قرمز خرد شده
  • ۲ قاشق سوپ خوری جوز هندی ( ۳۰ گرم )
  • ۱ بسته خامه بشامل ( ۱۲۵ گرم )
  • ۱ قاشق سوپ خوری فلفل سفید ( ۱۵ گرم )
بیشتر بخوانید:دستورپخت مرغ تنوری

 

طرز پخت چیکن کانلونی

طرز پخت چیکن کانلونی

طرز پخت چیکن کانلونی

 

دستور پخت مرغ کانلونی:

۱٫ آب را درون قالمه ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید تا آآب بجوشد.بعد پیاز، نمک و جوز هندی را به آن اضافه کنید.

۲٫ در یک قابلمه کوچک دیگر، سس بشامل را درست کنید

۴٫روغن در ماهی تابه  بریزید و  فیله های مرغ را سرخ کنید.

۵٫ پیازها را وقتی که شروع به نرم شدن می کنند ، بردارید.

۶٫ وقتی مرغ تا حدی پخته شد، باید اجاق گاز را خاموش کنید.

۷٫ با کمی پیاز و پنیر پخته شده مزه دار کنید.

۸٫ مرغ را اضافه و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید. در نهایت گوجه فرنگی  خرد شده را اضافه کنید.

۹٫ حالا، کانلونی را با ترکیبی که درست کرده اید پر کنید.

بیشتر بخوانید:آموزش پخت سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

طرز تهیه پودینگ کاراملی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کوفته باقلا سبز

اگه باقلا سبز دوست دارید این کوفته را امتحان کنید

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا