تاس کباب یکی از محبوبترین غذاهای فرنگی است که با طعمی لذیذ و عطر دلپذیرش همه را جذب میکند. در این دستور پخت، ما به شما آموزش میدهیم چطور یک تاس کباب خوشمزه تهیه کنید.
مواد لازم:
- ۷۵۰ گرم گوشت قرمز با کیفیت
- ۴ فنجان بادمجان کباب شده روی آتش یا کنسرو بادمجان دودی
- ۳ قاشق غذاخوری پر کره
- ۲ قاشق غذاخوری آرد
- ۳ تا ۴ فنجان شیر
- یک سوم فنجان پنیر کشار ترکی یا پنیر رومانو ایتالیایی رنده شده
- ۱ عدد پیاز (رنده شده)
- ۱ عدد گوجه فرنگی (رنده شده)
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- یک دوم قاشق چایخوری فلفل
- یک دوم قاشق چایخوری شکر
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- فلفل سفید تازه رنده شده جهت طعم دهی
طرز تهیه:
- آب اضافی پیاز رنده شده را بگیرید و آن را همراه با گوشت و گوجهی رنده شده در یک قابلمهی دربسته بریزید. نمک، فلفل، و شکر را اضافه کنید. مواد را تا زمانی که خوب ترکیب شوند هم بزنید.
- مخلوط را روی حرارت بالا بگذارید، سپس حرارت را کم کنید و روی ظرف را بپوشانید. بگذارید گوشت خیلی آرام بجوشد، گاهگاهی هم بزنید تا حیلی ترد شود و گوجه فرنگی و پیاز به یک سس غلیظ تبدیل شوند. حدودا یک دقیقه.
- در حالی که گوشت میپزد، کوبیدهی بادمجان را آماده کنید. اگر از بادمجان تازه استفاده میکنید، آنها را کباب کنید و گوشتش را جدا نمایید.
- اگر از بادمجان شیشهای استفاده میکنید، آب آن را خشک کنید و با کمی آب آن را تمیز کنید. گوشت بادمجان را در یک صافی فشار بدهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
- کره را در یک تابهی گود بزرگ آب کنید. آرد را اضافه کنید و یک یا دو دقیقه هم بزنید تا آرد بسوزد. شیر را اضافه نمایید و با همزن بزنید تا سس بشامل نرمی به وجود بیاید.
- نمک، فلفل، و سیر را اضافه کنید و روی حرارت کم به زدن ادامه بدهید. اجازه ندهید مخلوط به جوش بیاید. بادمجان و پنیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که مخلوطی صاف و نرم داشته باشید که هیچ تکهی بادمجانی در آن نباشد.
- گرما را به پایینترین حد ممکن بیاورید، روی ظرف را بپوشانید و اجازه دهید کم کم به مدت ۵ دقیقه حباب کند. وقتی کوبیده ی بادمجان آماده شد، برای بار آخر نیز آن را هم بزنید. بعد ته ظرف غذایتان را به صورت یک دست از این کوبیده (خمیر) بمالید.
- تاس کباب داغ را روی خمیر و در مرکز ظرف بگذارید، و اجازه دهید تمام گوشت را احاطه کند. روی آن را با جوانههای رزماری تازه تزئین و سپس سرو نمایید.
نکات اضافی: میتوانید برای طعم بهتر از ادویههای دلخواه خود اضافه کنید.
ارسال دیدگاه