طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری خوشمزه و ساده

پنج‌شنبه 21 فروردین 1404 آشپزی
سیب زمینی شکم پر پنیری

اگر تا به حال سیب زمینی شکم پر پنیری نخورده‌اید، وقت آن رسیده که این خوراکی منحصر به فرد و خوشمزه را امتحان کنید و از طعم عالی‌اش مدهوش شوید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این خوراکی فوق‌العاده خوشمزه را یاد بگیرید.

مواد لازم:

  • ۴ عدد سیب زمینی متوسط
  • ۲۳۰ گرم گوشت چرخ کرده‌ی ۹۰٪
  • یک پیمانه گل کلم بروکلی
  • ۱ پیمانه آب
  • ۱ پیمانه پنیر چدار کم چربی رنده شده
  • یک دوم پیمانه خامه ترش کم چربی
  • یک دوم قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل تازه آسیاب شده
  • ۳ عدد پیازچه خرد شده

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری

۱. با یک چنگال تمام قسمت‌های سیب‌زمینی‌ها را سوراخ کنید. آن‌ها را درون مایکروفر بگذارید و با شعله متوسط بپزید، یک یا دو بار آن‌ها را بچرخانید تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند – حدود ۲۰ دقیقه.

۲. در این حین، گوشت را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا قهوه‌ای کنید، گاهی هم بزنید – حدود ۳ دقیقه. آن را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. حرارت را افزایش دهید، بروکلی و آب را به تابه اضافه کنید، روی آن را بپوشانید و بپزید تا نرم شود. بروکلی را صاف کنید و به گوشت اضافه نمایید.

۳. با دقت یک سوم بالایی سیب‌زمینی‌های پخته را ببرید؛ سره‌ها را برای استفاده دیگری نگه دارید. داخل آن‌ها را با قاشق بتراشید و درون یک پیاله متوسط بریزید. پوسته سیب‌زمینی‌ها را در یک ظرف آشپزی کوچک قرار دهید. یک دوم پیمانه چدار، خامه ترش، نمک و فلفل داخل سیب‌زمینی‌ها بریزید و با چنگال آن‌ها را له کنید. پیازچه‌ها و مخلوط سیب‌زمینی را به بروکلی و گوشت اضافه کنید؛ مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

۴. به صورت یک دست مخلوط سیب‌زمینی را بین پوسته‌های سیب‌زمینی تقسیم کنید و روی آن‌ها یک دوم پیمانه چدار باقیمانده را بریزید. تا زمانی که مخلفات داغ می‌شوند و پنیر ذوب می‌شود – ۲ تا ۴ دقیقه – حرارت مایکروفر را زیاد کنید.

نان سنتی ترکیه

طرز تهیه نان سنتی ترکیه خوشمزه و ساده

میت بال بوقلمون 

طرز تهیه میت بال بوقلمون خوشمزه و مفید

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا