اگر تا به حال سیب زمینی شکم پر پنیری نخوردهاید، وقت آن رسیده که این خوراکی منحصر به فرد و خوشمزه را امتحان کنید و از طعم عالیاش مدهوش شوید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این خوراکی فوقالعاده خوشمزه را یاد بگیرید.
مواد لازم:
- ۴ عدد سیب زمینی متوسط
- ۲۳۰ گرم گوشت چرخ کردهی ۹۰٪
- یک پیمانه گل کلم بروکلی
- ۱ پیمانه آب
- ۱ پیمانه پنیر چدار کم چربی رنده شده
- یک دوم پیمانه خامه ترش کم چربی
- یک دوم قاشق چایخوری نمک
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل تازه آسیاب شده
- ۳ عدد پیازچه خرد شده
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر پنیری
۱. با یک چنگال تمام قسمتهای سیبزمینیها را سوراخ کنید. آنها را درون مایکروفر بگذارید و با شعله متوسط بپزید، یک یا دو بار آنها را بچرخانید تا سیبزمینیها نرم شوند – حدود ۲۰ دقیقه.
۲. در این حین، گوشت را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط به بالا قهوهای کنید، گاهی هم بزنید – حدود ۳ دقیقه. آن را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. حرارت را افزایش دهید، بروکلی و آب را به تابه اضافه کنید، روی آن را بپوشانید و بپزید تا نرم شود. بروکلی را صاف کنید و به گوشت اضافه نمایید.
۳. با دقت یک سوم بالایی سیبزمینیهای پخته را ببرید؛ سرهها را برای استفاده دیگری نگه دارید. داخل آنها را با قاشق بتراشید و درون یک پیاله متوسط بریزید. پوسته سیبزمینیها را در یک ظرف آشپزی کوچک قرار دهید. یک دوم پیمانه چدار، خامه ترش، نمک و فلفل داخل سیبزمینیها بریزید و با چنگال آنها را له کنید. پیازچهها و مخلوط سیبزمینی را به بروکلی و گوشت اضافه کنید؛ مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
۴. به صورت یک دست مخلوط سیبزمینی را بین پوستههای سیبزمینی تقسیم کنید و روی آنها یک دوم پیمانه چدار باقیمانده را بریزید. تا زمانی که مخلفات داغ میشوند و پنیر ذوب میشود – ۲ تا ۴ دقیقه – حرارت مایکروفر را زیاد کنید.
من بدون کلم بروکلی درست کردم دوس داشتیم
دستتون دردنکنه من درست کردم بچه هام با اشتها خوردن
من پختم دخترم خیلی دوس داشت
من با این دستور پخت درست کردم خیلی عالی شد ، ممنون