دستور تهیه سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

چهارشنبه 9 شهریور 1401 آشپزی
سوفله سیب زمینی

سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

  سوفله سیب زمینی:سوفله یک لغت فرانسوی به معنای پف کردن یا فوت کردن استبافتی پفکی و پوک و لطیف دارند. سوفله ی سیب زمینی یکی از انواع رایج سوفله‌های شور بوده که با وجود مواد اولیه ساده، یک پیش غذای فوق‌العاده خوشمزه است. برای ط ز تهیه سوفله سیب زمینی با آشپزخانه دایان همراه شوید.

زمان مهیا کردن:30دقیقه

زمان پخت:1ساعت

زمان آماده سازی:1ساعت 30دقیقه

مناسب برای:۶ نفر

مواد اولیه برای تهیه سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده، گوشت، سیب زمینی، شیر و آرد گندم است.

 

مواد لازم سوفله سیب زمینی

گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم

سیب زمینی متوسط : ۳ عدد

شیر : ۱ پیمانه

آرد گندم : ۱ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای : نصف یک عدد

پنیر پارمزان : ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری

سیر رنده شده : ۱ قاشق مربا خوری

پیاز : ۱ عدد

رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ : ۲ عدد

کره : ۲۰ گرم

پنیر پیتزا :به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

زرچوبه: به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید:دستور پخت سوفله اسفناج

سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

مراحل پخت سوفله سیب زمینی

دستور پخت سوفله : ابتدا سیب زمینی را بگذارید بپزد.آموزش آشپزی پیازها را خرد یا رنده کرده و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.

نمک، فلفل ، زردچوبه و فلفل دلمه ای های خرد شده را به پیاز بیفزایید و کمی تفت دهید.

مقداری رب گوجه اضافه کرده و با مواد تفت دهید.

اجازه بدهید رب سرخ شود و از خامی در بیاد.

گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کرده و با یکدیگر تفت دهید.

گوشت باید خوب پخته شود و مزه مواد را بگیرد.

تهیه سس سفید با طعم سیر:

ابتدا سیر رنده شده را با کره فقط کمی تفت بدهید تا کره مزه سیر را بگیرد ولی سیر سرخ نشود.

آرد را اضافه کرده و با کره کمی تفت بدهید تا خوب با یکدیگر مخلوط شوند.

شیر را کم کم بیفزایید و سریع هم بزنید تا گلوله نشود.

اجازه بدهید تا شیر غلیظ شود.

سپس پارمزان رنده شده را بیفزایید.

مواد را خوب هم بزنید تا سس حسابی غلیظ شود.

آخر کار نوبت زدن زرده و سفیده است پس زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و زرده را جداگانه بزنید.

سپس سفیده را با هم زن کاملا بزنید تا فرم گرفته و پف کند.

سفیده را حسابی هم بزنید چون پف سفیده باعث پف کردن سوفله می شود.

در این مرحله سیب زمینی های پخته شده را نگینی و یا حلقه ای خرد کنید.

مایه گوشتی، سس سفید و زرده زده شده را به سیب زمینی ها اضافه کرده و خوب همشون میزینم بعد مایه را تست میکنیم تا در صورتی که نمک یا فلفل کم داشت بهش اضافه کنیم.

سفیده را داخل مایه سوفله ریخته و کمی هم بزنید تا مخلوط شوند. اما مراقب باشید تا پف سفیده نخوابد.

کف ظرف را چرب کرده و مایه سوفله را داخلش بریزید.

روی سوفله را با پنیر پیتزا بپوشانید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه الی ۴۵ دقیقه داخل فری با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

۱۰ دقیقه مانده به آخر پخت گریل را نیز روشن کنید تا پنیر روی سوفله ها طلایی شود

بیشتر بخوانید:۳ روش پخت سوفله سیب زمینی 

سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

سوفله سیب زمینی و گوشت چرخ کرده

تارت سیب فرانسوی

دستور پخت تارت سیب فرانسوی

دستور پخت کیک هویج آسان

دستور پخت کیک هویج آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا