سالاد الویه با کالباس یکی از گزینههای محبوب برای مهمانیها و جمعهای خانوادگی است. این سالاد با طعم دلچسب و ظاهر زیبا، میتواند به عنوان یک پیشغذا یا وعدهی اصلی سرو شود.
- مواد لازم:
- ۱ عدد سینه مرغ پخته شده
- ۳ عدد سیب زمینی پخته شده
- ۴۵۰ گرم خیارشور نگینی خرد شده
- ۱۰۰ گرم کالباس نگینی خرد شده
- ۱ عدد پیاز
- به مقدار لازم سس مایونز
- به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه
- ۱ فنجان نخودفرنگی
- ۵ عدد تخم مرغ آب پز شده سفت
- یک یا دو قاشق غذاخوری آب لیمو
زمان لازم برای پخت و آمادهسازی: ۲ ساعت
دستور تهیه:
- سیبزمینیها و تخممرغها را درون یک قابلمه آب بریزید و روی شعله بگذارید تا کاملا پخته شوند.
- سینهی مرغ را همراه با یک پیاز خرد شده و نخودفرنگیها، کمی نمک و فلفل و زردچوبه درون یک قابلمه آب بریزید و روی شعله بگذارید تا بپزد.
- سیبزمینیها و تخممرغهای پخته شده را رنده کنید و یا درون غذا ساز بریزید تا ریز شوند.
- سینهی مرغ را نیز ریش کنید و به آنها اضافه کنید.
- خیار شورها و کالباسها را نگینی و ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید.
- همهی مواد را خوب با هم مخلوط کنید و صبر کنید تا سرد شوند.
- سس مایونز را با نمک و فلفل و کمی آبلیمو خوب مخلوط کنید و پس از اینکه مواد سرد شدند، نیمی از سس را به مواد اضافه کنید.
- سالاد را خوب هم بزنید تا مواد به سس آغشته شوند.
- سالاد را در یخچال بگذارید تا طعمها به هم بروند.
- سالاد را با گوجه و خیارشور تزئین کنید.
سالاد الویه شما آماده است… نوش جان …
ارسال دیدگاه