طرز تهیه سالاد الویه با کالباس خوشمزه و ساده

چهارشنبه 20 فروردین 1404 آشپزی
پخت سالاد الویه با کالباس و مرغ

سالاد الویه با کالباس یکی از گزینه‌های محبوب برای مهمانی‌ها و جمع‌های خانوادگی است. این سالاد با طعم دلچسب و ظاهر زیبا، می‌تواند به عنوان یک پیش‌غذا یا وعده‌ی اصلی سرو شود.

  • مواد لازم:
  • ۱ عدد سینه مرغ پخته شده
  • ۳ عدد سیب زمینی پخته شده
  • ۴۵۰ گرم خیارشور نگینی خرد شده
  • ۱۰۰ گرم کالباس نگینی خرد شده
  • ۱ عدد پیاز
  • به مقدار لازم سس مایونز
  • به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه
  • ۱ فنجان نخودفرنگی
  • ۵ عدد تخم مرغ آب پز شده سفت
  • یک یا دو قاشق غذاخوری آب لیمو

زمان لازم برای پخت و آماده‌سازی: ۲ ساعت


دستور تهیه:

  • سیب‌زمینی‌ها و تخم‌مرغ‌ها را درون یک قابلمه آب بریزید و روی شعله بگذارید تا کاملا پخته شوند.
  • سینه‌ی مرغ را همراه با یک پیاز خرد شده و نخودفرنگی‌ها، کمی نمک و فلفل و زردچوبه درون یک قابلمه آب بریزید و روی شعله بگذارید تا بپزد.
  • سیب‌زمینی‌ها و تخم‌مرغ‌های پخته شده را رنده کنید و یا درون غذا ساز بریزید تا ریز شوند.
  • سینه‌ی مرغ را نیز ریش کنید و به آن‌ها اضافه کنید.
  • خیار شور‌ها و کالباس‌ها را نگینی و ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید.
  • همه‌ی مواد را خوب با هم مخلوط کنید و صبر کنید تا سرد شوند.
  • سس مایونز را با نمک و فلفل و کمی آبلیمو خوب مخلوط کنید و پس از اینکه مواد سرد شدند، نیمی از سس را به مواد اضافه کنید.
  • سالاد را خوب هم بزنید تا مواد به سس آغشته شوند.
  • سالاد را در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به هم بروند.
  • سالاد را با گوجه و خیارشور تزئین کنید.

سالاد الویه شما آماده است… نوش جان …

طرز تهیه سالاد الویه با کالباس

طرز تهیه فلافل 

آموزش تهیه فلافل درجه یک در خانه با بهترین روش‌ها

کمپوت گیلاس

دستور تهیه کمپوت گیلاس خوشمزه و مغذی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا