طرز تهیه دلمه مرغ خوشمزه و سالم

سه‌شنبه 19 فروردین 1404 آشپزی
پخت دلمه مرغ (با سینه و ران مرغ)

دلمه مرغ یکی از غذاهای لذیذ و محبوب ایرانی است که با استفاده از سینه یا ران مرغ تهیه می‌شود. این غذا نه تنها خوشمزه است، بلکه به دلیل استفاده از مواد تازه و سالم، انتخابی مناسب برای یک وعده غذایی کامل می‌باشد.

مواد لازم برای دلمه مرغ (برای ۲ نفر)

سینه مرغ ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۸۰ گرم
پنیر چدار ۲۰۰ گرم
هویج ۴ عدد متوسط
آرد سفید ۱ لیوان
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه

  • ابتدا سینه مرغ را روی یک تخته گوشت پهن کنید سپس با بیفتک کوب به آن ضربه بزنید تا گوشت پهن و نازک شود.
  • سپس هر سینه‌ی مرغ را از وسط نصف کنید.
  • کمی نمک، فلفل و کره به گوشت بمالید.
  • هویج‌ها را خوب بشویید و پوست روی آن را بتراشید، سپس آن را آبپز و پس از پخته شدن رنده کنید.
  • هویج‌های رنده شده را روی سینه‌ی مرغ بریزید و سپس روی آن پنیر رنده شده پخش کنید.
  • سینه‌ی مرغ را مانند دلمه برگ مو به صورت بقچه بپیچید.
  • تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب بزنید.
  • دلمه‌ها را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس به تخم مرغ آغشته کنید و در نهایت در روغن فراوان خوب سرخ کنید.
  • پس از سرخ شدن دلمه‌ها، آن‌ها را در ظرف مورد نظر بگذارید و با سبزیجات اطراف آن را تزئین کنید.

دلمه مرغ

دستور پخت خورشت قورمه سبزی آذری

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی خوشمزه و مجلسی

دستور پخت فلفل شکم پر با فیله مرغ

طرز تهیه فلفل دلمه ای پر شده خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا