دلمه مرغ یکی از غذاهای لذیذ و محبوب ایرانی است که با استفاده از سینه یا ران مرغ تهیه میشود. این غذا نه تنها خوشمزه است، بلکه به دلیل استفاده از مواد تازه و سالم، انتخابی مناسب برای یک وعده غذایی کامل میباشد.
مواد لازم برای دلمه مرغ (برای ۲ نفر)
سینه مرغ | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۸۰ گرم |
پنیر چدار | ۲۰۰ گرم |
هویج | ۴ عدد متوسط |
آرد سفید | ۱ لیوان |
روغن، نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه
- ابتدا سینه مرغ را روی یک تخته گوشت پهن کنید سپس با بیفتک کوب به آن ضربه بزنید تا گوشت پهن و نازک شود.
- سپس هر سینهی مرغ را از وسط نصف کنید.
- کمی نمک، فلفل و کره به گوشت بمالید.
- هویجها را خوب بشویید و پوست روی آن را بتراشید، سپس آن را آبپز و پس از پخته شدن رنده کنید.
- هویجهای رنده شده را روی سینهی مرغ بریزید و سپس روی آن پنیر رنده شده پخش کنید.
- سینهی مرغ را مانند دلمه برگ مو به صورت بقچه بپیچید.
- تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال خوب بزنید.
- دلمهها را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس به تخم مرغ آغشته کنید و در نهایت در روغن فراوان خوب سرخ کنید.
- پس از سرخ شدن دلمهها، آنها را در ظرف مورد نظر بگذارید و با سبزیجات اطراف آن را تزئین کنید.
ارسال دیدگاه