سس برنیز یک نوع سس کلاسیک فرانسوی است که طعمی غنی و بینظیر دارد. این سس به عنوان یکی از سسهای اصلی در تهیه غذاهای مختلف مانند گوشت، ماهی و سبزیجات مورد استفاده قرار میگیرد.
مواد لازم:
- 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- 1 سیب زمینی متوسط پوست کنده و برش در تکه های کوچک
- 200 گرم گوشت راسته یا فیله گوساله
- 1 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
- 2 قاشق غذاخوری سس باربیکیو
- 1 قاشق غذاخوری خردل سبوس دار
- 1 قاشق غذاخوری ترخون تازه خرد شده
- فلفل سیاه و نمک: به میزان کافی
روش پخت:
یک قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه کوچک گرم کنید و سیبزمینیها را درون آن بریزید و بپزید. سپس گوشت را به اندازه دلخواه برش بزنید و با ادویهها مزهدار کنید. بعد از آن، گوشت را در تابه سرخ کنید و در نهایت سس برنیز را روی آن بریزید.
برای بهبود طعم سس میتوانید از ترخون تازه و سبزیجات معطر دیگر استفاده کنید.
ارسال دیدگاه