طرز تهیه سس برنیز: سس کلاسیک فرانسوی

شنبه 23 فروردین 1404 آشپزی
سس برنیز

سس برنیز یک نوع سس کلاسیک فرانسوی است که طعمی غنی و بی‌نظیر دارد. این سس به عنوان یکی از سس‌های اصلی در تهیه غذاهای مختلف مانند گوشت، ماهی و سبزیجات مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد لازم:

  • 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • 1 سیب زمینی متوسط پوست کنده و برش در تکه های کوچک
  • 200 گرم گوشت راسته یا فیله گوساله
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
  • 2 قاشق غذاخوری سس باربیکیو
  • 1 قاشق غذاخوری خردل سبوس دار
  • 1 قاشق غذاخوری ترخون تازه خرد شده
  • فلفل سیاه و نمک: به میزان کافی

روش پخت:

یک قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه کوچک گرم کنید و سیب‌زمینی‌ها را درون آن بریزید و بپزید. سپس گوشت را به اندازه دلخواه برش بزنید و با ادویه‌ها مزه‌دار کنید. بعد از آن، گوشت را در تابه سرخ کنید و در نهایت سس برنیز را روی آن بریزید.

برای بهبود طعم سس می‌توانید از ترخون تازه و سبزیجات معطر دیگر استفاده کنید.

برچسب‌ها:
۱۰۵۸۵۸

طرز تهیه لوکوم هویج خوشمزه و ساده

کوفته هرمی

طرز تهیه کوفته هرمی خوشمزه برای 5 نفر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا