پخت استیک با سس برنیز

یکشنبه، ۱ تیر ۱۳۹۹ آشپزی
سس برنیز

مجله آشپز خانه دایان:سس برنیز نام نوعی سس کلاسیک فرانسوی است که از ترکیب سرکه، شراب، ترخون، موسیر، زردهٔ تخم‌مرغ و کره درست می‌شود.

این سس را همراه با گوشت، ماهی، تخم‌مرغ و سبزیجات سرو می‌نمایند.

طرز تهیه سس برنیز

برای تهیهٔ سس برنیز درابتدا مخلوط سرکه، شراب، ترخون (یا سبزیجاتی دیگر) و موسیر را بر روی حرارت زیاد می‌جوشانند تا آب اضافی آن تبخیر شده و مایعی کم‌حجم و غلیظ با طعمی قوی به‌دست آید، سپس در انتهای کار زردهٔ تخم‌مرغ و کره را به آن اضافه می‌نمایند.

 

مواد لازم:

۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی

۱ سیب زمینی متوسط پوست کنده و برش در تکه های کوچک

۲۰۰ گرم گوشت راسته یا فیله گوساله

۱ قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز

۲ قاشق غذاخوریسس باربیکیو

۱ قاشق غذاخوری خردل سبوس دار

۱ قاشق غذاخوری ترخون تازه خرد شده

فلفل سیاه و نمک : به میزان کافی

Super steak with cheat's Bearnaise

روش  پخت:

یک قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه کوچک که دارای درب است ، گرم کنید. سیب زمینی ها را درون ماهیتابه بریزید ، ۱۰ دقیقه روی آن را بپوشانید و بپزید ،  سیب زمینی های ۴-۵ دقیقه سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند.

تکه ای از راسته و یا فیله گوساله را به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.

بهتر است برش ها از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشند.

سپستکه های برش خورده گوشت را بابیفتک یا گوشتکوب خوب آنها را بکوبید

روغن زیتون ، سس خردل ، باربیکیو ونمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنیدوگوشت استیک را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیق گوشت مزه دار میکنیم.

تابه ای چدنی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود . بعد مقدار کمی روغن داخل آن بریزید .

سپس گوشت های مزه دارشده را تک تک داخل تابه انداخته و با حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ کنید.

در همین حال ،استیک را به مدت ۱۱ تا ۲-۲ دقیقه از هر طرف سرخ کنید.

استیک را از قابلمه بیرون آورده و آن را روی یک بشقاب گرم شده قرار دهید. سسبرنیز را روی استیک ریخته با ترخون وسبری سالاد تزیئن کن

رولت مرغ چرخ شده مجلسی

کوفته هرمی

طرز تهیه کوفته هرمی

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا