طرز تهیه پای همبرگر خوشمزه و ساده

دوشنبه 29 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture 141

پای همبرگر و سوسیس یک غذای کامل و سنگین به شمار می‌رود که بهتر است برای ناهار آن را درست کرده و میل کنید.

برای تهیه این غذا به خمیر آماده پیتزا نیاز دارید. برای آشنایی با روش تهیه آن با ما همراه باشید.

مواد لازم برای پای همبرگر:

  • ۲ ورقه خمیر پیتزای آماده
  • ۴ قاشق غذاخوری سس گوشت
  • ۶ عدد سوسیس کوچک

برای همبرگر :

  • ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱/۸ پیاز خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر سوخاری ساده
  • ۱ قاشق غذاخوری شیر
  • نصف یک عدد تخم مرغ هم زده
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • جوزهندی
  • کچاپ
  • جعفری
پای همبرگر

طرز تهیه پای همبرگر:

1- خمیر آماده پیتزا را به دو دایره یک اندازه برش بزنید. از بشقاب یا پیش دستی می‌توانید به عنوان قالب استفاده کنید.

2- در مرکز دایره یکی از خمیرها، به صورت یک ضدبدر و مربع با چاقو برش بزنید.

3- سس گوشت را در اطراف خمیر بریزید.

4- سوسیس‌های کوچک را دور خمیر بچینید و روی آن پنیر رنده شده بریزید. برش‌های هفتی هشتی خمیر که شکل مثلث گرفته‌اند را روی سوسیس‌ها برگردانید.

5- درون یک کاسه، گوشت چرخ‌کرده، پیاز، پودر سوخاری، شیر، نصف یک عدد تخم‌مرغ همزده، نمک، فلفل سیاه و جوزهندی را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را در بخش مرکزی پای قرار دهید. سطح گوشت را با قاشق صاف کنید.

6- پای سوسیس و همبرگر را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه درون فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گوشت کاملاً پخته و پنیرها آب شوند.

7- این غذا را به همراه سس کچاپ و جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.

پای همبرگر
دسر با کدو حلوایی و ماست

دسر خوشمزه با کدو حلوایی و ماست برای تابستان

تهیه نان های قیفی، برای فینگرفودهای دورهمی آشپزی

آموزش تهیه نان خوشمزه و ترد برای مهمانی‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا