طرز تهیه پای اسپاگتی ایتالیایی
اگر به غذاهای ایتالیایی علاقمندین ، تست این پای اسپاگتی را از دست ندهید ! در ادامه آموزش این غذای ایتالیایی را باهم میخوانیم
مواد لازم طرز تهیه پای اسپاگتی ایتالیایی:
- ۱۷۰ گرم اسپاگتی پخته شده ⠀
- نصف فنجان پنیر پارمسان خرد شده
- ۲ عدد تخم مرغ بزرگ
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ⠀
- نمک و فلفل
مواد لازم برای تهیه سس: ⠀
- ۲۲۰ گرم گوشت گاو بدون چربی ⠀
- ۲۲۰ گرم سوسیس
- ۱/۴ فنجان پیاز خرد شده ⠀
- ۲ یا ۳ حبه سیر خرد شده ⠀
- ۱ فنجان سس مارینارا ⠀
- نمک و فلفل
بخش پایانی:
- ۱ فنجان موزارلا
- جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه:
ابتدا اسپاگتی را پخته و در ظرفی ریخته و با روغن زیتون و پارمسان و ۲ عدد تخم مرغ زده شده مخلوط میکنیم و در ظرف مخصوص فر قرار میدهیم و مقداری پنیر موزارلا اضافه میکنیم.در ادامه برای تهیه سس , تمامی مواد ذکر شده را در تابه به خوبی مخلوط کرده و تفت میدهیم و روی مواد میریزیم و مجدد پنیر موزارلا را اضافه می کنیم.
در ادامه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار میدهیم . سپس با خردههای جعفری تزئین میکنیم.
ارسال دیدگاه