پای اسفناج با پنیر یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار یونانی است. این پای خوشمزه را میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه پای اسفناج با پنیر
- اسفناج: ۱ کیلوگرم
- پنیر خامهای: ۷۰۰ گرم
- آرد: ۴۵۰ گرم
- پنیر فتا خرد شده: ۴۰۰ گرم
- آب سرد: ۱/۳ پیمانه
- کره: ۲۵۰ گرم
- تخممرغ: ۵ عدد
- سیر له شده: ۲ حبه
- ترهفرنگی: ۱ ساقه
- لیمو ترش: ۱ عدد
- شوید خرد شده: ۲ قاشق غذا خوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه پای اسفناج با پنیر یونانی
- برای تهیه پای اسفناج ابتدا خمیر را تهیه کنید. آرد و کره سرد را در غذاساز مخلوط کنید. اگر غذاساز ندارید، مواد را در کاسه بزرگ بریزید و خمیر را با دست مخلوط کنید.
- زردههای تخممرغ را جدا کنید و به خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
- خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و ورز دهید.
- خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
- در ماهیتابه روغن بریزید و حرارت دهید.
- ترهفرنگی و سیر را اضافه کرده و تفت دهید، سپس اسفناج را اضافه کنید.
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- پنیر فتا، پنیر خامهای و تخممرغها را مخلوط کنید و داخل خمیر پای بریزید.
- با تخممرغ هم زده، لبههای خمیر را بزنید.
- قسمت باقیمانده خمیر را باز کنید و برش بزنید. نوارها را روی مواد پای بچینید.
- پای را به مدت ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه در فر بپزید.
- اجازه دهید پای اسفناج به مدت ۲۰ دقیقه در قالب خنک شود و سپس برش دهید.
ارسال دیدگاه