طرز تهیه پای اسفناج با پنیر خوشمزه یونانی

شنبه 20 اردیبهشت 1404 آشپزی
پای اسفناج

پای اسفناج با پنیر یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار یونانی است. این پای خوشمزه را می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه پای اسفناج با پنیر

  • اسفناج: ۱ کیلوگرم
  • پنیر خامه‌ای: ۷۰۰ گرم
  • آرد: ۴۵۰ گرم
  • پنیر فتا خرد شده: ۴۰۰ گرم
  • آب سرد: ۱/۳ پیمانه
  • کره: ۲۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۵ عدد
  • سیر له شده: ۲ حبه
  • تره‌فرنگی: ۱ ساقه
  • لیمو ترش: ۱ عدد
  • شوید خرد شده: ۲ قاشق غذا خوری
  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذا خوری

پای اسفناج

طرز تهیه پای اسفناج با پنیر یونانی

  1. برای تهیه پای اسفناج ابتدا خمیر را تهیه کنید. آرد و کره سرد را در غذاساز مخلوط کنید. اگر غذاساز ندارید، مواد را در کاسه بزرگ بریزید و خمیر را با دست مخلوط کنید.
  2. زرده‌های تخم‌مرغ را جدا کنید و به خمیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  3. خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و ورز دهید.
  4. خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
  5. در ماهی‌تابه روغن بریزید و حرارت دهید.
  6. تره‌فرنگی و سیر را اضافه کرده و تفت دهید، سپس اسفناج را اضافه کنید.
  7. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  8. پنیر فتا، پنیر خامه‌ای و تخم‌مرغ‌ها را مخلوط کنید و داخل خمیر پای بریزید.
  9. با تخم‌مرغ هم زده، لبه‌های خمیر را بزنید.
  10. قسمت باقیمانده خمیر را باز کنید و برش بزنید. نوارها را روی مواد پای بچینید.
  11. پای را به مدت ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه در فر بپزید.
  12. اجازه دهید پای اسفناج به مدت ۲۰ دقیقه در قالب خنک شود و سپس برش دهید.
بورانی کنگر

طرز تهیه بورانی کنگر، یک پیش غذای خوشمزه و دلچسب

parde polo

طرز تهیه پرده پلو ترکیه: غذایی خوشمزه و مقوی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا