پای اسفناج با پنیر یکی از غذاهای خوشمزه یونانی است در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه پای اسفناج یونانی با ما همراه باشید. این غذای خوشمزه را تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه پای اسفناج با پنیر
- اسفناج: ۱ کیلوگرم
- پنیر خامه ای: ۷۰۰ گرم
- آرد: ۴۵۰ گرم
- پنیر فتا خرد شده : ۴۰۰ گرم
- آب سرد: ۱/۳ پیمانه
- کره: ۲۵۰ گرم
- تخم مرغ: ۵ عدد
- سیرله شده: ۲ حبه
- تره فرنگی: ۱ ساقه
- لیمو ترش: ۱ عدد
- شوید خرد شده: ۲ قاشق غذا خوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه پای اسفناج یونانی با پنیر
- برای تهیه پای اسفناج ابتدا خمیر را تهیه کنید. برای تهیه خمیرِ پای ابتدا آرد و کره سرد (کره یخ زده نباشد) را در غذاساز مخلوط کنید (اگر غذا ساز نداشتید مواد را در کاسه بزرگ بریزید و خمیر را با دست مخلوط کنید) .
- 2 تا زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید.سپس زردهها و آب سرد را به مواد خمیر داخل غذاساز اضافه کنیدو خوب مخلوط کنید تا خمیر یکنواخت و صافی بهدست آید.
- سپس خمیر را روی تخته آشپز خانه یا هر سطح تمیز دیگری قرار دهید. کمی آرد روی خمیر بپاشید و ورز دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود ولی زیادی آرد به خورد خمیر ندهید چرا که باعث سفتی خمیر می شود.
- خمیر آماده شده رادرون کیسه فریزر قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال گذاشته تا استراحت کند. خمیر را 3 قسمت کنید 2 قسمت آن را چانه کنید و روی سطح که آرد پاشی کردید با وردنه پهن کنید. تا به صورت یک دایره به ضخامت ۵ میلیمتر درآید و آن را درون قالب مخصوص پای به عمق ۴.۵ سانتیمتر و قطر ۲۳.۵ سانتیمتر قرار دهید و لبههای اضافی خمیر را ببرید می توانید وردنه را روی قالب بکشید تا اضافی خمیر جدا شود.
- حال مواد میانی را تهیه کنید . در ماهی تابه مقداری روغن بریزد و روی حرارت قرار دهید .
- تره فرنگی را درشت خرد کنید.سیرها له کنید. تره فرنگی و سیرها به ماهی تابه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه ،تفت دهید تا نرم شوند. سپس اسفناج خرد شده را اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم تفت بخورد.آب اسفناج که جمع شد حرارت را خاموش کنید تا خنک شود
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید تا برای پخت تارت آماده شود.
- در این مرحله پنیر فتا، پنیر خامهای، ۲ عدد تخم مرغ کامل، شوید و پوست لیمو را در مخلوط اسفناج بریزید. مخلوط را داخل خمیر پای بریزید.
- یک تخم مرغ را خوب هم بزنیدو با برس از تخم مرغ زده شده به لبههای خمیربزنید .
- یک قسمت باقیمانده خمیر را نیز روی یک سطح آردپاشی شده با وردنه باز کنید تا به دایرهای به ضخامت ۵ میلیمتر درآید. خمیر را با کاتر به ۱۰ نوار با عرض ۲ سانتیمتر برش بزنید. نیمی از نوارها را با فاصله ۲ سانتیمتر روی مواد پای بالای قالب بهصورت موازی بچینید. بقیه نوارها را به شکل اریب و به موازات هم روی نوارهای قبلی بچینید. آنها را با دست فشار دهید تا کامل بهم بچسبند و قسمتهای اضافی را که خارج از قالب هستند ببرید.
- با برس روی نوارها خمیری از تخم مرغ زده شده بزنید. پای اسفناج را به مدت ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که روی خمیر طلایی شود در فر بپزید.
- اجازه دهید پای اسفناج به مدت ۲۰ دقیقه در قالب خنک شود. سپس آن را برش دهید و میل کنید.
ارسال دیدگاه