
پاکورا مرغ هندی
پاکورا یا پاکوره پیش غذا هندی است که به مواد مختلف و به روشهای متفاوت تهیه می شود .پاکورا در جنوب ایران نیز تهیه می شود و یک فینگر فود خوشمزه و سبک است و با سس انبه و سس فلفل یا سس ماست سرو می شود . در بخش آشپزی مجله دایان با طرز تهیه پاکورا مرغ هندی با ما همراه باشید. همچنین طرز تهیه کتلت شیرازی و کتلت مرغ ایتالیایی را نیز ببینید.
مواد لازم برای تهیه پاکورا کمرغ هندی
- فیله مرغ: نیم کیلو
- پیاز بزرگ: 1 عدد
- گشنیز خرد شده: 4 قاشق غذاخوری سر پر
- سفیده تخم مرغ: 1 عدد
- سیر له شده : 2 حبه
- پودر زنجبیل : 1 قاشق غذاخوری
- فلفل چیلی: یک عدد یا پودر فلفل تند یک قاشق چایخوری
- آب: 1/2 استکان
- نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
- زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
- آرد نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
- آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری
- آرد نخودچی: ۳ قاشق غذاخوری
دستور تهیه پاکورا مرغ هندی:
- برای تهیه پاکورا مرغ ابتدا فیلههای مرغ به صورت نواری برش دهید . (برای تهیه این غذا از سینه مرغ هم میتوان استفاده کرد ولی فیله مرغ بهتر و لطیف تر است).
- پیاز را خلالی خرد کرده و به فیله مرغ اضافه کنید،
- سپس 2 حبه سیرله شده،پودر زنجبیل( یا یک تکه کوچک زنجبیل تازه رنده شده یا له شده ) و پودرفلفل تند را با هم خوب مخلوط کنید و کمی آب اضافه کنید تا یک دست شود .(اگر سیر و رنجبیل شما درسته بود همه مواد را با کمی آب در میکسر بریزید. )
- سپس ترکیب بالا را به مرغ و پیاز اضافه کنید و بقه مواد از جمله ترکیب آردها و سفیده تخم مرغ و گشنیز خردشده اضافه کرده و خوب هم بزنید. بعد با قاشق از مواد بردارید و به صورت توپی داخل روغن فراوان و داغ شده سرخ کنید. نیاز نیست شکل توپی ها منظم باشد.
- پاکورای سرخ شده را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. پاکورا مرغ را در ظرف سرو بچینید و با سس تارتار، چیلی، کچاپ و ….سرو کنید( میتوانید با پوره سیب زمینی سرو کنید)
طرز تهیه سس تارتار:
سس مایونز، خیارشور ریز خرد شده ، سیر له شده، جعفری ریز خرد شده و کمی فلفل را با هم مخلوط کنید.
ارسال دیدگاه