طرز تهیه پاستا با بادمجان خوشمزه و لذیذ

پنج‌شنبه 25 اردیبهشت 1404 آشپزی
پاستا

پاستا با بادمجان یک غذای گیاهی بسیار خوشمزه و مناسب برای گیاه‌خواران است. با استفاده از مواد تازه و عطر جعفری، این پاستا طعمی فوق‌العاده خواهد داشت.

مواد لازم پاستا :

  • بادنجان متوسط: 1 عدد
  • روغن زیتون (ترجیحاً بودار): ⅓ پیمانه
  • گوجه فرنگی خشک شده با روغن: 1 پیمانه
  • جعفری ساتوری شده: 3 قاشق غذاخوری
  • پنه (در صورت تمایل استفاده از انواع پاستا): 500 گرم
  • پنیر بز (Goat) (پارمژان در صورت موجود نبودن): 85 گرم
پاستا با بادمجان

طرز تهیه پاستا :

  1. بادمجان‌ها را با رنده مخصوص رنده کنید. اگر ندارید با چاقو به صورت رشته‌ای خرد کنید.
  2. روی بادمجان‌ها نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود. یک روش دیگر برای گرفتن تلخی، خیس کردن بادمجان‌ها در آب و نمک است.
  3. قارچها را خرد کنید.
  4. سیر را رنده کنید یا با گوشت‌کوب له کنید.
  5. گوجه‌ها را به چهار قسمت برش دهید.
  6. تابه را روی حرارت بگذارید و کره و روغن بریزید و سپس سیر و بادمجان‌ها را اضافه کنید و سرخ کنید.
  7. پس از کمی تفت دادن، رب و نمک و فلفل و ادویهها را اضافه کنید و سپس آب گوشت یا آب جوش را بریزید.
  8. وقتی مواد به خوبی ترکیب شدند، گوجه‌ها را اضافه کنید و حواستان باشد که زیاد نپزید.
  9. در این حین، در یک قابلمه آب بریزید و وقتی جوش آمد، نمک و کمی روغن اضافه کنید و پاستا را به آن اضافه کنید تا مغز پخت شود.
  10. پاستای آماده شده را در ظرف سرو کنید و سس خوشمزه را روی آن بریزید.
خورش هویج

خورش هویج و الو؛ یک خورش خوشمزه و سنتی

صبحانه فلفل دلمه ای

صبحانه‌ای خوشمزه و سالم برای کاهش وزن

×

ارسال دیدگاه

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا