پاستا با بادمجان یک غذای گیاهی بسیار خوشمزه و مناسب برای گیاهخواران است. با استفاده از مواد تازه و عطر جعفری، این پاستا طعمی فوقالعاده خواهد داشت.
مواد لازم پاستا :
- بادنجان متوسط: 1 عدد
- روغن زیتون (ترجیحاً بودار): ⅓ پیمانه
- گوجه فرنگی خشک شده با روغن: 1 پیمانه
- جعفری ساتوری شده: 3 قاشق غذاخوری
- پنه (در صورت تمایل استفاده از انواع پاستا): 500 گرم
- پنیر بز (Goat) (پارمژان در صورت موجود نبودن): 85 گرم
طرز تهیه پاستا :
- بادمجانها را با رنده مخصوص رنده کنید. اگر ندارید با چاقو به صورت رشتهای خرد کنید.
- روی بادمجانها نمک بریزید تا تلخی آن گرفته شود. یک روش دیگر برای گرفتن تلخی، خیس کردن بادمجانها در آب و نمک است.
- قارچها را خرد کنید.
- سیر را رنده کنید یا با گوشتکوب له کنید.
- گوجهها را به چهار قسمت برش دهید.
- تابه را روی حرارت بگذارید و کره و روغن بریزید و سپس سیر و بادمجانها را اضافه کنید و سرخ کنید.
- پس از کمی تفت دادن، رب و نمک و فلفل و ادویهها را اضافه کنید و سپس آب گوشت یا آب جوش را بریزید.
- وقتی مواد به خوبی ترکیب شدند، گوجهها را اضافه کنید و حواستان باشد که زیاد نپزید.
- در این حین، در یک قابلمه آب بریزید و وقتی جوش آمد، نمک و کمی روغن اضافه کنید و پاستا را به آن اضافه کنید تا مغز پخت شود.
- پاستای آماده شده را در ظرف سرو کنید و سس خوشمزه را روی آن بریزید.
ارسال دیدگاه